Bloom Energy Corporation

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
13,65 US$
Open:
13,87 US$
Vorige sluiten:
13,95 US$
Dagbereik:
13,57 US$ - 14,02 US$
Jaarbereik:
8,41 US$ - 18,76 US$
Winst per aandeel:
-1,32
Koers-winstverhouding:
-10,34
52 weken Prijsvork:
12,79 US$
Volume:
6.891.307,00 US$
Gemiddeld volume:
6.794.328,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Bloom Energy Corporation

Bloom Energy Corporation logo

Bloom Energy Corporation is een bedrijf voor schone energie dat zich richt op het leveren van langdurige, betrouwbare en kosteneffectieve elektriciteit aan bedrijven van elke omvang over de hele wereld. Zij ontwerpen, produceren, verkopen en installeren vast-oxide brandstofcelsystemen voor stroomopwekking op locatie. Hun Bloom Energy Servers maken gebruik van een elektrochemisch proces, waardoor deze systemen brandstof, zoals aardgas, biogas, waterstof of een mengsel van deze brandstoffen, kunnen omzetten in elektriciteit zonder verbranding. Dit proces levert betrouwbare en kosteneffectieve elektriciteit aan klanten.

Het bedrijf is gevestigd in San Jose, Californië, en heeft kantoren en vertegenwoordigers over de hele wereld. In de loop der jaren is Bloom Energy Corporation een pionier geworden in de sector van schone energie en heeft meerdere prijzen en onderscheidingen gewonnen, zoals de Edison Award en de Innovation Award. Ze hebben ook stroom geleverd aan enkele van ’s werelds belangrijkste monumenten, zoals Disneyland in Californië en het Pentagon in Washington DC.

Naast hun gebruikelijke energiediensten levert Bloom Energy Corporation ook geïntegreerde energiebeheersystemen en energieopslagoplossingen van nutsbedrijven. Deze systemen zijn ontworpen om de energie-efficiëntie te verhogen, waardoor de dagelijkse energiekosten van klanten worden verlaagd en hun duurzaamheid wordt verbeterd. De opslagoplossingen van Bloom Energy Corporation helpen klanten toegang te krijgen tot hernieuwbare energiebronnen en deze te beheren. Deze integratie van hernieuwbare energie in de portefeuilles van klanten helpt de emissies en kosten aanzienlijk te verminderen.

Het bedrijf werkt ook samen met verschillende andere organisaties, waaronder de Amerikaanse marine en het Amerikaanse ministerie van Energie, om innovatieve oplossingen voor schone energie te ontwikkelen. Bloom Energy Corporation werkt samen met deze partners om schone energie naar minderbedeelde en afgelegen gemeenschappen te brengen. Het bedrijf is ook betrokken bij onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven om baanbrekende technologie voor de energiesector te creëren. Via hun partnerschap met de Amerikaanse marine heeft Bloom Energy baanbrekend werk verricht voor het gebruik van biobrandstof op basis van algen als hernieuwbare energiebron.

In het algemeen heeft Bloom Energy Corporation in de loop der jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de revolutie op het gebied van schone energie. Dankzij hun innovatieve producten, partnerschappen en onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten heeft het bedrijf een impact op de energie-industrie over de hele wereld. Bloom Energy Corporation is een leider in de sector van schone energie, toegewijd aan het leveren van betrouwbare en kosteneffectieve energie aan klanten over de hele wereld.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Elektrische apparatuur en onderdelen
Ticker:
BE
CIK:
0001664703
ISIN:
US0937121079
Website:
https://www.bloomenergy.com
Telefoon:
408 543 1500
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.719