Vinco Ventures, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 18:38 GMT

Koers:
0,00 US$
Open:
0,00 US$
Vorige sluiten:
0,00 US$
Dagbereik:
0,00 US$ - 0,00 US$
Jaarbereik:
0,00 US$ - 5,87 US$
Winst per aandeel:
117,40
Koers-winstverhouding:
0,00
52 weken Prijsvork:
0,00 US$
Volume:
215,00 US$
Gemiddeld volume:
4.131,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Vinco Ventures, Inc.

Vinco Ventures, Inc. logo

Vinco Ventures, Inc. ontwikkelt en commercialiseert end-to-end consumentenproducten in Noord-Amerika. Het biedt keukengerei, kleine apparaten, speelgoed, huisdierverzorging, babyproducten, gezondheids- en schoonheidsproducten, entertainmentproducten en huishoudelijke artikelen aan retailers, grootwinkelbedrijven en e-commercesites; en persoonlijke beschermingsmiddelen aan overheidsinstellingen, ziekenhuizen en distributeurs. Het bedrijf biedt ook de app Lomotif waarmee zijn gebruikers hun eigen muziekvideo’s kunnen maken; Cortex, een real-time analyse voor marketinguitgaven en inkomstenoptimalisatie; en levert ad-campagne creatie, optimalisatie en monetisatie op schaal. Daarnaast levert het Non-Fungible Token, een platform voor artiesten en eigenaren van inhoud om hun intellectuele eigendom te distribueren, en digitale marketingdiensten voor merken en influencers. Het bedrijf stond voorheen bekend als Edison Nation, Inc. en veranderde zijn naam in november 2020 in Vinco Ventures, Inc. Vinco Ventures, Inc. werd opgericht in 2017 en is gevestigd in Fairport, New York.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Recreatie
Ticker:
BBIG
CIK:
0001717556
ISIN:
US9273301005
Website:
https://www.vincoventures.com
Telefoon:
866 900 0992
Herkomst:
United States
Medewerkers:
45

Vinco Ventures, Inc. Nieuws

5 beleggers zetten groot in op Vinco Ventures (BBIG) aandeel in 2023

5 beleggers zetten groot in op Vinco Ventures (BBIG) aandeel in 2023

InvestorPlace

Aandeelhouders van Vinco Ventures (NASDAQ: BBIG ) hopen dat 2023 een beter jaar wordt dan 2022. De overname van Lomotif, een concurrent van TikTok van ByteDance, kan dat doel dichterbij brengen.

Vinco Ventures (BBIG) aandeel knalt 20% in short squeeze

Vinco Ventures (BBIG) aandeel knalt 20% in short squeeze

InvestorPlace

De aandelenmarkt probeert de door de vakantie ingekorte handelsweek bullish te beginnen, maar komt maar moeilijk op gang. Hetzelfde kan niet worden gezegd van Vinco Ventures (NASDAQ: BBIG ), want de aandelen exploderen hoger.

BBIG Stock Alert: Vinco rondt eindelijk de overname van Lomotif af

BBIG Stock Alert: Vinco rondt eindelijk de overname van Lomotif af

InvestorPlace

Vinco Ventures (NASDAQ: BBIG ) heeft eindelijk een langdurige overname afgerond. De holding en populair meme-aandeel kondigde gisteren aan dat het zijn aankoop van "alle ZVV-aandelen van ZVV Media Partners" heeft afgerond.

BBIG Stock Alert: Zal Vinco Ventures vandaag een KEY Deadline halen?

BBIG Stock Alert: Zal Vinco Ventures vandaag een KEY Deadline halen?

InvestorPlace

Aandelen van Vinco Ventures (NASDAQ: BBIG ) staan volop in de belangstelling, aangezien het bedrijf in november aankondigde dat het uiterlijk vandaag, 19 december, een bijgewerkte versie van zijn nalevingsplan bij Nasdaq zou indienen. Vinco merkte op dat het bijgewerkte compliance plan zou bevestigen dat het in staat zou zijn om zijn Q2 en Q3 winstverslagen in te dienen tegen 30 januari.

Waarom stijgt het aandeel Vinco Ventures (BBIG) vandaag met 20%?

Waarom stijgt het aandeel Vinco Ventures (BBIG) vandaag met 20%?

InvestorPlace

Het aandeel Vinco Ventures (NASDAQ: BBIG ) sloot vandaag 19% hoger nadat het bedrijf had aangekondigd dat het met onmiddellijke ingang afscheid had genomen van de door de rechtbank benoemde CEO Ross Miller en president Gabe Hunterton. De twee leidinggevenden ontvingen eerder in totaal $115.000 per maand als onderdeel van hun functie.

5 investeerders zetten nu groot in op Vinco Ventures (BBIG) aandelen

5 investeerders zetten nu groot in op Vinco Ventures (BBIG) aandelen

InvestorPlace

De aandelen van Vinco Ventures (NASDAQ: BBIG ) staan in het middelpunt van de belangstelling na een brief van Erik Finman, voormalig CEO van ZASH, aan het bestuur van het bedrijf. In de brief, opgesteld op 6 december, wordt gevraagd om Ross Miller als CEO en Gabe Hunterton als president binnen 72 uur af te zetten.

De klok tikt voor BBIG-aandelen nu Erik Finman druk uitoefent op CEO

De klok tikt voor BBIG-aandelen nu Erik Finman druk uitoefent op CEO

InvestorPlace

Het is al meer dan een week geleden dat voormalig ZASH CEO Erik Finman een 7-daags ultimatum stelde aan Vinco Ventures (NASDAQ: BBIG ) CEO Ross Miller en President Gabe Hunterton om de resterende 40% van short-video platform Lomotif samen te voegen met het bedrijf. Finman verklaarde dat als dit niet gebeurt, de twee leidinggevenden moeten aftreden en worden vervangen.

BBIG Aandelenwaarschuwing: Groot drama rond Vinco-ZASH-fusie is in de maak

BBIG Aandelenwaarschuwing: Groot drama rond Vinco-ZASH-fusie is in de maak

InvestorPlace

Interne managementconflicten waren het afgelopen jaar een belangrijk probleem voor Vinco Ventures (NASDAQ: BBIG ), en het lijkt nog niet voorbij. Gisteren tweette ZASH CEO Erik Finman een ultimatum aan Vinco President Gabe Hunterton en CEO Ross Miller: Ik geef een ultimatum van 1 week aan @gabehunterton (en zijn gevolmachtigde @rossjmiller) om publiekelijk een voltooide fusie aan te kondigen.

BBIG Stock Alert: Waarom heeft Vinco Ventures opnieuw een ingebrekestelling ontvangen?

BBIG Stock Alert: Waarom heeft Vinco Ventures opnieuw een ingebrekestelling ontvangen?

InvestorPlace

Het aandeel Vinco Ventures (NASDAQ: BBIG ) staat in de belangstelling nadat het bedrijf aankondigde dat het van de Nasdaq een ingebrekestelling had ontvangen betreffende een laat kwartaalverslag, ook bekend als een Formulier 10-Q, voor het kwartaal dat eindigde op 30 september. De deadline voor de indiening was 14 november.

Vinco Ventures, Inc. Persberichten

Vinco ventures vervult interim ceo rol

Rochester, n. y. , dec. 15, 2022 prnewswire vinco ventures, inc. ( nasdaq bbig) (" vinco ventures," " vinco," of het " bedrijf"), een holding van digitale media en inhoudstechnologieën, heeft de eerste fase van een zorgvuldig geplande overgang afgerond die het bedrijf positioneert met een duidelijke startbaan om zich te richten op inkomsten en winstgevendheid.

Vinco ventures kondigt de ontvangst aan van een kennisgeving van nasdaq betreffende het niet voldoen aan de verplichting om tijdig een kwartaalverslag op formulier 10 q in te dienen.

Rochester, ny, nov. 28, 2022 ( globe newswire) op 17 november 2022 ontving vinco ventures, inc. ( het " bedrijf") een bericht ( het " bericht") ontvangen van de afdeling noteringskwalificaties van de nasdaq stock market, LLC (" nasdaq") waarin het bedrijf werd medegedeeld dat het niet voldeed aan de vereisten voor voortgezette notering van nasdaq onder de nasdaq noteringsregel 5250( c)(1) ( de " regel") als gevolg van het feit dat het bedrijf zijn kwartaalverslag op formulier 10 q voor het kwartaal eindigend op 30 september niet heeft ingediend, 2022 ( het " formulier 10 q") niet tijdig heeft ingediend bij de united states securities and exchange commission ( de " sec"), de deadline was 14 november 2022. de regel vereist dat beursgenoteerde ondernemingen alle vereiste periodieke verslagen tijdig indienen bij de sec.

Lomotif LAN ceert bètaversie van lomo ads en integratie met google ads; grootste advertentienetwerk ter wereld

Lomotif, de amerikaanse concurrent van tiktok, integreert met google ads en LAN ceert de beta versie van lomo ads met adrizer en het programmatic ad platform van mind tank. grote merken zoals coke, starbucks, verizon, att en nog veel meer serveren momenteel advertenties op het lomotif platform.

Vinco ventures kondigt ross miller aan als ceo en schikking van rechtszaak

Gabe hunterton treedt toe tot het team als president van vinco lisa king en rod vanderbilt blijven lid van de raad van bestuur brian hart en jesse law treden toe tot de raad van bestuur als onafhankelijke bestuurders rochester, n. y. , oct. 4, 2022 prnewswire vinco ventures, inc. ( nasdaq bbig) (" vinco ventures," " vinco," of het " bedrijf"), een holdingmaatschappij voor digitale media en contenttechnologieën, heeft vandaag aangekondigd dat op 28 september 2022 een schikkingsovereenkomst is bereikt in de rechtszaak van het bedrijf in de staat nevada.

Vinco ventures kondigt wijzigingen in de leiding aan

Ross miller wordt co ceo samen met john colucci en lisa king rochester, ny accesswire 26 augustus 2022 vinco ventures, inc. ( nasdaq bbig) (" vinco ventures," " vinco," of het " bedrijf"), een holding op het gebied van digitale media en contenttechnologieën, kondigde vandaag veranderingen in de leiding aan ter ondersteuning van de operationele en groeiplannen van het bedrijf. in overeenstemming met het gerechtelijk bevel van de staat nevada en met onmiddellijke ingang, ross miller, esq.

Vinco ventures kondigt de ontvangst aan van een kennisgeving van nasdaq betreffende het niet voldoen aan de verplichting om tijdig een kwartaalverslag op formulier 10 q in te dienen.

Rochester, ny accesswire august 25, 2022 vinco ventures, inc. ( nasdaq bbig) (" vinco," of het " bedrijf") maakt vandaag bekend dat het op 19 augustus, 2022 een bericht ( het " bericht") heeft ontvangen van de afdeling noteringskwalificaties van de nasdaq stock market LLC (" nasdaq") waarin vinco ventures wordt geadviseerd dat het niet voldoet aan de vereisten voor voortgezette notering van nasdaq onder de nasdaq noteringsregel 5250( c)(1) ( de " regel") als gevolg van het niet indienen van zijn kwartaalverslag op formulier 10 q voor het kwartaal dat eindigde op 30 juni, 2022 ( het " formulier 10 q") niet tijdig bij de united states securities and exchange commission ( de " sec") heeft ingediend, welke deadline 22 augustus 2022 was ( als gevolg van de indiening door de vennootschap van een formulier 12 b 25 op 15 augustus 2022, dat voorzag in een korte verlenging van de anders 15 augustus 2022 geldende deadline). de regel vereist dat beursgenoteerde ondernemingen alle vereiste periodieke verslagen tijdig indienen bij de sec.

Erik finman benoemd tot ceo van zash global media and entertainment

Ted farnsworth, chairman and co founder appoints crypto and nft icon to lead zash, media and entertainment holding company syracuse, n. y. , july 28, 2022 prnewswire zash global media and entertainment (" zash"), een veelzijdige media en content technologies holding company, kondigde vandaag de benoeming aan van erik finman als chief executive officer.

Vinco ventures stelt aandeelhoudersvergadering uit van 26 juli 2022 naar 23 augustus 2022

Rochester, ny, 25 juli 2022 ( globe newswire) vinco ventures, inc. ( nasdaq bbig) (" vinco ventures," " vinco," of het " bedrijf") heeft de komende speciale aandeelhoudersvergadering van het bedrijf ( de " speciale vergadering") uitgesteld van de eerder geplande datum van dinsdag 26 juli 2022. het uitstel is bedoeld om de aandeelhouders van de vennootschap meer tijd te geven om na te denken en te stemmen over de voorstellen waarover op de bijzondere vergadering moet worden beslist.