Koninklijke BAM Groep nv

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 18:35 GMT

Koers:
3,83 €
Open:
3,78 €
Vorige sluiten:
3,74 €
Dagbereik:
3,76 € - 3,90 €
Jaarbereik:
1,73 € - 4,09 €
Winst per aandeel:
0,64
Koers-winstverhouding:
5,98
52 weken Prijsvork:
3,25 €
Volume:
1.690.378,00 €
Gemiddeld volume:
1.424.592,00 €

Bedrijfsprofiel voor Koninklijke BAM Groep nv

Koninklijke BAM Groep nv logo

Koninklijke BAM Groep nv is een Nederlandse bouw- en vastgoedonderneming met meer dan 150 jaar ervaring in de sector. Opgericht in 1869, heeft de onderneming expertise in het leveren van producten en diensten aan de sectoren bouw, vastgoed en publiek-private samenwerking (PPS) over de hele wereld. De onderneming biedt een breed scala aan diensten, van het ontwerpen en bouwen van woning- en utiliteitsinfrastructuur tot engineering, projectontwikkeling en facilitair management. Koninklijke BAM Groep nv is ook sterk gespecialiseerd in spoorweginfrastructuur, volumetrische modulaire huisvesting, vastgoedontwikkeling en civiele en maritieme engineeringprojecten.

De onderneming heeft haar hoofdkantoor in Bunnik, Nederland, en heeft dochterondernemingen in Nederland, Ierland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en de VS. Koninklijke BAM Groep nv is actief via diverse bedrijven zoals Ballast Nedam Groep, Heijmans, BAM PPP PGGM Infrastructure en BAM Contractors. In de loop der jaren heeft de onderneming haar expertise en diensten uitgebreid naar vele verschillende gebieden.

Naast de kerndiensten heeft Koninklijke BAM Groep nv zich gevestigd als leider op het gebied van duurzaamheid en innovatie. De onderneming zet zich actief in voor groene bouwinitiatieven en investeert in onderzoek en ontwikkeling van ecologisch verantwoorde bouwoplossingen. Als actieve corporate citizen heeft Koninklijke BAM Groep nv een lange geschiedenis van liefdadigheid aan vele verschillende doelen.

In het algemeen heeft Koninklijke BAM Groep nv een sterke reputatie in het op tijd en binnen budget opleveren van succesvolle projecten en het creëren en behouden van een veilige werkplek. Met zijn lange geschiedenis van innovatie en duurzaamheid en betrokkenheid bij maatschappelijke verantwoordelijkheid is Koninklijke BAM Groep nv goed gepositioneerd om succesvol te blijven in een concurrerende bedrijfstak.

Beurzen:
AMS
Sector:
Industrie
Industrieën:
Techniek & Constructie
Ticker:
BAMNB.AS
ISIN:
NL0000337319
Website:
https://www.bam.com
Telefoon:
31 30 659 8988
Herkomst:
Netherlands
Medewerkers:
15.739