Avaya Holdings Corp.

Laatste koersupdate: 13 feb. 23 23:01 GMT

Koers:
0,28 US$
Open:
0,31 US$
Vorige sluiten:
0,31 US$
Dagbereik:
0,27 US$ - 0,32 US$
Jaarbereik:
0,02 US$ - 13,99 US$
Winst per aandeel:
0,00
Koers-winstverhouding:
0,00
52 weken Prijsvork:
0,29 US$
Volume:
0,00 US$
Gemiddeld volume:
16.070.349,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Avaya Holdings Corp.

Avaya Holdings Corp. logo

Avaya Holdings Corp. is een wereldleider in digitale communicatieproducten, -oplossingen en -diensten. Het bedrijf is actief in twee hoofdsegmenten: Producten & Oplossingen en Diensten. Het segment Producten & Oplossingen biedt uniforme communicatie- en samenwerkingsplatformen (UCC) en contactcentrumplatformen (CC), applicaties en apparaten. Avaya OneCloud UCaaS-oplossingen stellen organisaties in staat hun werknemers een enkele applicatie te bieden voor alle kanalen voor bellen, berichten, vergaderingen en teamcollaboratie met hetzelfde gebruik als bestaande consumentenapps. Avaya OneCloud CCaaS-oplossingen stellen klanten in staat om een gepersonaliseerde portfolio van applicaties te bouwen die klantenbinding en klantwaarde stimuleren. Daarnaast combineren Avaya OneCloud CPaaS-oplossingen de cloud met hun communicatieplatformen, waardoor ontwikkelaars UCC- en CC-communicatiemogelijkheden direct in interne en klantgerichte applicaties en workflows kunnen integreren.

Het segment Diensten biedt wereldwijde ondersteuningsdiensten, enterprise cloud- en beheerde diensten en professionele diensten. Avaya biedt ook zakelijke apparaten aan, zoals IP-geactiveerde handsets, multimediatoestellen en conferentiesystemen. Het verkoopt direct via zijn verkoopkracht, maar ook indirect via zijn netwerk van kanaalpartners, waaronder distributeurs, dienstverleners, dealers, value-added resellers, systeemintegratoren en zakelijke partners. Het bedrijf heeft een strategische samenwerking met RingCentral, Inc. om zijn overgang naar de cloud te versnellen.

Avaya Holdings Corp. is aanwezig in meer dan 145 landen en bedient meer dan 95% van de Fortune 500. Het heeft meer dan 11.000 werknemers en bedient wereldwijd meer dan 3 miljoen klanten. Het is voor het tiende opeenvolgende jaar erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Uniforme Communicatie en Contactcentruminfrastructuur. Avaya is ook voor het zesde opeenvolgende jaar benoemd tot leider in het Gartner Magic Quadrant voor Vergaderoplossingen. Avaya heeft talloze prijzen ontvangen voor zijn producten, oplossingen en diensten, waaronder de 2020 Unified Communications Product of the Year Award van Internet Telephony Magazine.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
AVYA
CIK:
1418100
ISIN:
US05351X1019
Website:
https://www.avaya.com
Telefoon:
908 953 6000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
7.851