Broadcom Inc.

Laatste koersupdate: 21 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
1.227,45 US$
Open:
1.218,00 US$
Vorige sluiten:
1.226,55 US$
Dagbereik:
1.202,70 US$ - 1.228,05 US$
Jaarbereik:
572,10 US$ - 1.295,97 US$
Winst per aandeel:
32,99
Koers-winstverhouding:
37,21
52 weken Prijsvork:
1.153,23 US$
Volume:
1.955.783,00 US$
Gemiddeld volume:
3.522.855,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Broadcom Inc.

Broadcom Inc. logo

Broadcom Inc. is een toonaangevend halfgeleiderbedrijf dat diverse halfgeleiderapparaten ontwerpt, ontwikkelt en levert, met een focus op complexe digitale en gemengde signaal complementaire metaaloxide halfgeleidergebaseerde apparaten en analoge III-V gebaseerde producten wereldwijd. Het bedrijf opereert in twee segmenten, Semiconductor Solutions en Infrastructure Software. Het levert set-top box system-on-chips (SoCs); kabel, digitale abonneelijn, en passieve optische netwerk centrale kantoor/consumentenapparatuur SoCs; draadloze lokale netwerktoegangspunt SoCs; Ethernet switching en routing merchant silicon producten; ingebedde processors en controllers; serializer/deserializer applicatiespecifieke geïntegreerde schakelingen; optische en koperen, en fysieke lagen; en glasvezel zender en ontvanger componenten. Het biedt ook RF front-end modules, filters, en vermogensversterkers; Wi-Fi, Bluetooth, en wereldwijd positioneringssysteem/wereldwijd navigatiesatellietsysteem SoCs; aangepaste touch controllers; seriële attached kleine computersysteem interface, en redundante array van onafhankelijke schijfcontrollers en adapters; perifere component interconnect express switches; fiber channel host bus adapters; read channel based SoCs; aangepaste flash controllers; voorversterkers; en optokoppelaars, industriële glasvezeloptiek, en bewegingscontrole encoders en subsystemen.

Producten van Broadcom Inc. worden veel gebruikt in diverse toepassingen, waaronder enterprise en datacenter netwerken, thuisconnectiviteit, set-top boxes, breedbandtoegang, telecommunicatieapparatuur, smartphones en basisstations, datacenter servers en opslagsystemen, fabrieksautomatisering, energieopwekking en alternatieve energiesystemen, en elektronische displays. Het bedrijf biedt ook software-oplossingen voor bedrijven, datacenters, en opslagnetwerken, inclusief switches, routers, enterprise opslag, Ethernet-controllers, en applicatiespecifieke geïntegreerde schakelingen.

Broadcom Inc. werd opgericht in 2018 en heeft zijn hoofdkantoor in San Jose, Californië. Het heeft een wereldwijde aanwezigheid met locaties in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Azië, en Latijns-Amerika. Het bedrijf heeft een sterk R&D-team dat werkt aan de ontwikkeling van innovatieve producten en oplossingen. Het heeft ook verschillende bedrijven overgenomen in de afgelopen jaren, waaronder Broadcom Corporation, Brocade Communications Systems, Inc., en CA Technologies. Broadcom Inc. is een publiek bedrijf genoteerd op de NASDAQ aandelenbeurs en is een onderdeel van de S&P 500 index.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Halfgeleiders
Ticker:
AVGO
CIK:
1730168
ISIN:
US11135F1012
Website:
https://www.broadcom.com
Telefoon:
408 433 8000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
20.000