Activision Blizzard, Inc.

Laatste koersupdate: 12 okt. 23 23:00 GMT

Koers:
94,42 US$
Open:
94,48 US$
Vorige sluiten:
94,47 US$
Dagbereik:
94,31 US$ - 94,54 US$
Jaarbereik:
70,94 US$ - 94,57 US$
Winst per aandeel:
2,73
Koers-winstverhouding:
34,59
52 weken Prijsvork:
92,32 US$
Volume:
7.127.746,00 US$
Gemiddeld volume:
9.578.042,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Activision Blizzard, Inc.

Activision Blizzard, Inc. logo

Activision Blizzard, Inc. is een toonaangevende wereldwijde leverancier van interactieve entertainmentcontent en -diensten, gericht op gamers en tv-kijkers van alle leeftijden over de hele wereld. Het bedrijf ontwikkelt en distribueert interactief entertainment zoals videospelletjes, digitale content en andere gerelateerde diensten via zijn drie hoofdsegmenten - Activision, Blizzard en King. Het bedrijf biedt producten op verschillende platforms, waaronder videogameconsoles, persoonlijke computers en mobiele apparaten.

Activision Blizzards eigen online gamingdienst Battle.net faciliteert digitale distributie van content, online sociale connectiviteit en de creatie van gebruikersgegenereerde content. Het bedrijf exploiteert ook Esports-competities en biedt digitale advertentiecontent. Het bedrijf biedt ook opslag, logistiek en verkoopdistributiediensten aan derdenpublishers van interactieve entertainmentsoftware en fabrikanten van interactieve entertainmenthardwareproducten.

De productfranchises van het bedrijf zijn onder andere Call of Duty, World of Warcraft, Diablo, Hearthstone, Overwatch, Overwatch League en Candy Crush. Activision Blizzards producten worden verdeeld via derdenverdeling en licentie-arrangementen, gericht op detailhandelaren en distributeurs, waaronder massamarktretailers, consumentenelektronicawinkels, kortingmagazijnen en gamespecialiteitwinkels.

Activision Blizzard heeft een grote aanwezigheid in de wereldwijde gaming- en entertainmentindustrie. Met meerdere kantoren in landen over heel Europa, Azië-Pacific, Amerika en het Midden-Oosten, streeft het bedrijf ernaar om zijn aanwezigheid over de hele wereld uit te breiden. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren tal van overnames en investeringen gedaan, waaronder de overnames van King Digital Entertainment, Major League Gaming en Activision en de investeringen in startups zoals Rumble Entertainment en Fry’s Electronics. Per 2020 omvat het portfolio van het bedrijf meer dan 500 spellen. Bovendien is Activision Blizzard met meer dan 400 miljoen maandelijks actieve gebruikers een van de meest geabonneerde gamingbedrijven ter wereld.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Elektronisch Gamen en Multimedia
Ticker:
ATVI
CIK:
718877
ISIN:
US00507V1098
Website:
https://www.activisionblizzard.com
Telefoon:
310 255 2000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
9.800