Altice USA, Inc.

Laatste koersupdate: 22 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
1,92 US$
Open:
1,98 US$
Vorige sluiten:
1,97 US$
Dagbereik:
1,90 US$ - 2,00 US$
Jaarbereik:
1,75 US$ - 3,82 US$
Winst per aandeel:
0,12
Koers-winstverhouding:
16,00
52 weken Prijsvork:
2,42 US$
Volume:
1.027.263,00 US$
Gemiddeld volume:
4.106.412,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Altice USA, Inc.

Altice USA, Inc. logo

Altice USA, Inc., een dochteronderneming van Altice N.V., is een aanbieder van breedbandcommunicatie- en videodiensten in de Verenigde Staten, Canada, Puerto Rico en de Maagdeneilanden. Met meer dan vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten biedt Altice USA een volledig pakket diensten aan, waaronder breedband, video, telefonie en mobiele diensten. Videodiensten omvatten de levering van omroepstations en kabelnetwerken, over the top-diensten, video-on-demand, high-definition kanalen, digitale videorecorder en pay-per-view diensten, alsmede videoprogramma’s via mobiele toepassingen. Voice over Internet protocol telefonie en mobiele diensten zoals data, talk en text worden ook geleverd. Daarnaast biedt het bedrijf verschillende diensten zoals Ethernet, datatransport, IP-gebaseerde virtuele privénetwerken, internettoegang en telefoniediensten, gehoste telefoniediensten, beheerde Wi-Fi, beheerde desktop- en serverback-up, en samenwerkingsdiensten bestaande uit audio- en webconferencing, fiber-to-the-tower diensten aan draadloze carriers, datadiensten en enterprise-class telefoondiensten. Het biedt ook zakelijke e-mail, hosted private branch exchange, web space storage, en netwerk security monitoring, internationaal bellen en gratis nummers, audience-based en IP-authenticated cross-screen advertising oplossingen, en televisie en digitale reclamediensten. Altice USA exploiteert ook nieuwskanalen onder de namen News 12 Networks, Cheddar en i24NEWS, en biedt breedbandcommunicatie- en videodiensten onder de merken Optimum en Suddenlink. Altice USA is opgericht in 2015 en heeft zijn hoofdkantoor in Long Island City, New York.

In 2020 verwierf Altice USA Cheddar, een Amerikaans nieuwsnetwerk voor betaaltelevisie, dat beschikbaar is over-the-top (OTT) netwerken, streamingdiensten en kabelsystemen. De overname heeft het bereik van de diensten van Altice USA vergroot, waarbij Cheddar 70 gloednieuwe programma’s lanceert, waaronder financieel nieuws en originele sportprogramma’s. Altice USA heeft in 2020 ook de Amerikaanse telecomaanbieders TDS Telecom en RCN Telecom Services overgenomen. De bedrijven leveren breedband-, video- en spraakdiensten, evenals cloud-gebaseerde spraaktoepassingen en managed services, voornamelijk aan kleine en middelgrote bedrijven in hun respectieve verzorgingsgebieden. De overnames zullen de aanwezigheid van Altice USA op de Amerikaanse telecommunicatiemarkt versterken, waardoor het bedrijf nog meer diensten aan zijn klanten kan leveren.

Altice USA heeft ook geïnvesteerd in de uitbreiding van zijn glasvezelnetwerken en 5G-infrastructuur. Het bedrijf heeft de uitbouw van zijn glasvezelnetwerk naar 1 miljoen huizen en bedrijven voltooid en streeft ernaar tegen eind 2022 nog eens 2 miljoen huizen en bedrijven te bereiken. Verder is Altice USA van plan om in de tweede helft van 2021 5G-diensten te lanceren, met een initiële focus op vaste 5G-internetdiensten voor thuisgebruik in geselecteerde markten. In 2020 werkt het bedrijf samen met Nokia, Google en andere telecombedrijven om het virtuele mobiele netwerk Altice Mobile te lanceren, dat gebruikers toegang zal bieden tot 5G-diensten. Altice USA positioneert zich als leider in de 5G-revolutie en werkt aan het leveren van betrouwbaardere en veiligere netwerkdiensten aan klanten.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Telecom diensten
Ticker:
ATUS
CIK:
1702780
ISIN:
US02156K1034
Website:
https://www.alticeusa.com
Telefoon:
516 803 2300
Herkomst:
United States
Medewerkers:
9.000