Astronics Corporation

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
20,70 US$
Open:
20,89 US$
Vorige sluiten:
21,28 US$
Dagbereik:
20,68 US$ - 21,16 US$
Jaarbereik:
14,11 US$ - 22,44 US$
Winst per aandeel:
-0,75
Koers-winstverhouding:
-27,60
52 weken Prijsvork:
18,21 US$
Volume:
128.523,00 US$
Gemiddeld volume:
124.491,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Astronics Corporation

Astronics Corporation logo

Astronics Corporation is een wereldwijde leider in het ontwerpen en produceren van producten voor de luchtvaart-, defensie- en elektronica-industrie. Hun ontwerpcapaciteiten, state-of-the-art productiefaciliteiten en toewijding aan het opbouwen van sterke klantrelaties hebben hen een reputatie bezorgd als een betrouwbare partner voor de toonaangevende vliegtuigfabrikanten, luchtvaartmaatschappijen en overheidsinstanties van de wereld.

Het bedrijf is verdeeld in twee segmenten: Aerospace en Test Systems. Het Aerospace-segment produceert een breed scala aan producten zoals verlichting, veiligheid- en stroomsystemen, vliegtuigstructuur en avionica, systeemcertificering en meer. Deze producten worden gebruikt door commerciële, militaire en algemene luchtvaartfabrikanten, leveranciers en vliegtuigexploitanten. Het Test Systems-segment ontwerpt en ontwikkelt geautomatiseerde testsystemen die worden gebruikt door luchtvaart- en defensie- en communicatie- en massatransitindustrieën. Dit segment biedt ook draadloze communicatietests voor de civiele landmobiele radiomarkt, evenals opleiding en simulatieapparatuur voor commerciële en militaire toepassingen.

Astronics Corporation werd opgericht in 1968 en is gevestigd in East Aurora, New York. In de loop der jaren heeft het bedrijf een sterke groei en diversificatie gezien, waardoor het aanwezig is in bijna 80 locaties in 23 landen over de hele wereld. Zijn succes wordt toegeschreven aan zijn innovatieve geest en toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Astronics’ onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten, samen met hun verticaal geïntegreerde toeleveringsketen, stellen hen in staat om effectief te reageren op de behoeften en snel veranderende eisen van hun klanten. Het commitment van het bedrijf aan klantensucces wordt bevestigd door hun jaarlijkse klantenonderzoek waarbij 95% van de deelnemers hun algehele ervaring met Astronics beoordeelden als “uitstekend” of “goed”.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
ATRO
CIK:
8063
ISIN:
US0464331083
Website:
https://www.astronics.com
Telefoon:
716 805 1599
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.100