Atossa Therapeutics, Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
1,35 US$
Open:
1,54 US$
Vorige sluiten:
1,54 US$
Dagbereik:
1,35 US$ - 1,62 US$
Jaarbereik:
0,59 US$ - 2,31 US$
Winst per aandeel:
-0,24
Koers-winstverhouding:
-5,63
52 weken Prijsvork:
1,34 US$
Volume:
4.051.374,00 US$
Gemiddeld volume:
1.521.800,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Atossa Therapeutics, Inc.

Atossa Therapeutics, Inc. logo

Atossa Therapeutics, Inc. is een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen voor de behandeling van oncologie en infectieziekten. Hun belangrijkste programma is Endoxifen, een metaboliet van tamoxifen dat zich momenteel in fase II van de klinische tests bevindt voor de behandeling en preventie van borstkanker. Atossa ontwikkelt ook AT-H201, een inhalatietherapie ter verbetering van de longfunctie bij ernstig zieke en in het ziekenhuis opgenomen COVID-19-patiënten; AT-301, een eigen kandidaat-geneesmiddel voor nasale toediening bij patiënten met de diagnose COVID-19; en immunotherapie/chimeric antigen receptor therapy-programma’s voor de behandeling van borstkanker. Het bedrijf heeft een onderzoeksovereenkomst met Dana-Farber Cancer Institute, Inc. ter ondersteuning van het onderzoek naar met cytokine gecoate nanodeeltjes voor de behandeling van borstkanker.

Atossa Therapeutics, Inc. werd opgericht in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in Seattle, Washington. In januari 2020 veranderde het bedrijf zijn naam van Atossa Genetics Inc. Atossa Therapeutics is een beursgenoteerd bedrijf op de NASDAQ-beurs onder het tickersymbool ATOS. Het bedrijf heeft een netwerk van strategische samenwerkingsverbanden met toonaangevende universiteiten, medische centra, stichtingen en farmaceutische partners in de Verenigde Staten, Europa en het Midden-Oosten.

De bedrijfsmissie van Atossa is het ontwikkelen en commercialiseren van innovatieve geneesmiddelen die het leven van patiënten met kanker en infectieziekten verbeteren. Het bedrijf richt zich momenteel op onderzoek en klinische tests voor hun belangrijkste programma’s en verkent actief nieuwe mogelijkheden in aanverwante gebieden. De producten van het bedrijf zijn ontworpen om kosteneffectief te zijn en beschikbaar voor patiënten in nood. Atossa Therapeutics streeft ernaar haar belanghebbenden te voorzien van hoogwaardige producten en diensten die een positieve invloed hebben op het leven van patiënten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Biotechnologie
Ticker:
ATOS
CIK:
1488039
ISIN:
US04962H5063
Website:
https://www.atossatherapeutics.com
Telefoon:
206 588 0256
Herkomst:
United States
Medewerkers:
6