ATIF Holdings Limited

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
0,84 US$
Open:
0,85 US$
Vorige sluiten:
0,95 US$
Dagbereik:
0,84 US$ - 0,85 US$
Jaarbereik:
0,65 US$ - 2,00 US$
Winst per aandeel:
-0,53
Koers-winstverhouding:
-1,59
52 weken Prijsvork:
0,88 US$
Volume:
1.902,00 US$
Gemiddeld volume:
4.260,00 US$

Bedrijfsprofiel voor ATIF Holdings Limited

ATIF Holdings Limited logo

ATIF Holdings Limited is een adviesbedrijf met aanwezigheid in Azië en Noord-Amerika. Opgericht in 2015, dient het als katalysator voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) om toegang te krijgen tot de openbare markten door IPO-adviesdiensten te verlenen. ATIF beheert ook IPOEX.com, een online financiële informatiedienstplatform met een reeks aan lidmaatschapsdiensten, waaronder marktinformatie, pre-IPO-educatie, IR-mediadiensten en matchmaking voor KMO’s en financieringsinstellingen. Ze beheren ook Chinacnnm.com, een nieuws- en financiële informatieplatform.

De adviesdiensten van ATIF Holdings Limited omvatten ook openbare raadgeving, fusie- en overnameadvies en financiële raadgeving. Naast het verlenen van kwalitatieve adviesdiensten, zijn ze sterk toegewijd om de successen van hun cliënten te garanderen. Ze bieden toegang tot een breed netwerk van grote banken, institutionele beleggers en vermogende personen, waardoor het bedrijf succesvolle kapitaalverhogingen kan bewerkstelligen.

ATIF Holdings Limited wordt gesteund door ervaren professionals uit de financiële sector, die met zich meebrengen uitgebreide ervaring in verschillende markten, waaronder venture capital, private equity en directe investeringen. Hun uitgebreide kennis van kapitaalmarkten, financiële strategieën en corporate governance hebben geholpen het bedrijf het landschap te transformeren voor bedrijven die beursgenoteerd willen worden. ATIF biedt ook corporate governance- en corporate development-diensten aan voor KMO’s en opkomende markten.

ATIF Holdings is erkend voor uitmuntendheid in adviesdiensten op de kapitaalmarkten en ontving in 2019 de ‘Rising Star’-award van de International Business Awards. Het bedrijf won ook de ‘Best Investment & Advisory Firm of the Year’-award van de Golden Fox Business Awards in 2020. Bovendien is ATIF drie keer op rij genoemd als ‘Top IPO Consulting Firm in China’ door CFI.co. Ze blijven een van de meest veelbelovende en innovatieve adviesbedrijven in de financiële en kapitaalmarktenindustrie.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
ATIF
CIK:
1755058
ISIN:
VGG0602B1004
Website:
https://ir.atifchina.com
Telefoon:
86 75 5869 50818
Herkomst:
China
Medewerkers:
11