Asensus Surgical, Inc.

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
0,31 US$
Open:
0,29 US$
Vorige sluiten:
0,28 US$
Dagbereik:
0,29 US$ - 0,31 US$
Jaarbereik:
0,20 US$ - 0,86 US$
Winst per aandeel:
-0,33
Koers-winstverhouding:
-0,92
52 weken Prijsvork:
0,30 US$
Volume:
598.893,00 US$
Gemiddeld volume:
1.268.749,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Asensus Surgical, Inc.

Asensus Surgical, Inc. logo

Asensus Surgical, Inc. is een bedrijf voor medische apparatuur dat zich toelegt op onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van medische robotica ter verbetering van minimaal invasieve chirurgie (MIS). Met hun Senhance Surgical System zorgen zij voor een revolutie op het gebied van chirurgische robotica. Het Senhance Surgical System is een multi-poort robotchirurgiesysteem waarmee een chirurg tot vier robotinstrumenten en een camera voor laparoscopische procedures kan bedienen. Het is ontworpen om zorgvuldig en nauwkeurig hechten en weefselmanipulatie in de buik- en borstholte mogelijk te maken.

Naast het Senhance Surgical System biedt Asensus ook een reeks andere instrumenten, accessoires en producten zoals instrumenten met een diameter van 3mm, haken van 3mm en 5mm, articulerende instrumenten en het Senhance ultrasoon systeem. Het Senhance Ultrasonic System is een geavanceerd energie apparaat om gecontroleerde energie te leveren om weefsel te ligeren en te verdelen.

Asensus heeft een sterke basis opgebouwd in de chirurgische robotindustrie en zijn producten worden momenteel gebruikt in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een snelle groei en uitbreiding doorgemaakt en evolueert naar een model van wereldwijd leiderschap. Asensus heeft ook een sterke onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling en innoveert voortdurend om de concurrentie voor te blijven.

Het bedrijf werd opgericht in 2006 en heeft zijn hoofdkantoor in Durham, North Carolina. In februari 2021 veranderde het bedrijf zijn naam van TransEnterix, Inc. in Asensus Surgical, Inc. Asensus streeft ernaar een breed scala aan innovatieve producten en diensten te leveren aan de medische industrie. In de toekomst wil het bedrijf zijn activiteiten uitbreiden naar nieuwe markten en een grotere wereldwijde voetafdruk creëren. Het bedrijf heeft ook een sterke focus op het op de voorgrond brengen van meer geavanceerde robottechnologie om chirurgen te helpen superieure resultaten en een nieuwe standaard voor chirurgie te bereiken.

Beurzen:
AMEX
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Medische apparaten
Ticker:
ASXC
CIK:
876378
ISIN:
US04367G1031
Website:
https://www.asensus.com
Telefoon:
919 765 8400
Herkomst:
United States
Medewerkers:
153