AST SpaceMobile, Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
3,38 US$
Open:
3,24 US$
Vorige sluiten:
3,20 US$
Dagbereik:
3,24 US$ - 3,40 US$
Jaarbereik:
2,59 US$ - 7,14 US$
Winst per aandeel:
-0,83
Koers-winstverhouding:
-4,07
52 weken Prijsvork:
4,09 US$
Volume:
2.803.956,00 US$
Gemiddeld volume:
3.916.613,00 US$

Bedrijfsprofiel voor AST SpaceMobile, Inc.

AST SpaceMobile, Inc. logo

AST SpaceMobile, Inc. is een telecommunicatiebedrijf dat een op ruimte gebaseerd cellulair breedbandnetwerk voor mobiele telefoons exploiteert. Gevestigd in Midland, Texas, werd het bedrijf opgericht in 2017 met het doel om cellulaire breedbanddiensten te leveren aan gebruikers die in en uit gebieden zonder terrestrische mobiele diensten op land, op zee of in de lucht reizen.

De SpaceMobile-service van het bedrijf wordt aangedreven door een constellatie van satellieten die de aarde op een hoogte van ongeveer 22.000 mijl omcirkelen. De satellieten zijn in staat om mobiele breedbanddiensten te leveren aan gebruikers in afgelegen gebieden, zoals degenen op zee of in de lucht, die geen toegang hebben tot terrestrische mobiele diensten. De dienst is ook beschikbaar voor gebruikers die door afgelegen locaties reizen, zoals plattelandsgebieden of ontwikkelingslanden.

Het bedrijf biedt ook een reeks producten en diensten aan, zoals dataplannen, spraakplannen en roamingdiensten. De dataplannen van het bedrijf bieden snelheden tot 100 Mbps, terwijl de spraakplannen onbeperkt bellen en sms’en bieden. Bovendien stellen de roamingdiensten van AST SpaceMobile gebruikers in staat om hun dienst te gebruiken tijdens het reizen in meer dan 200 landen.

Naast zijn SpaceMobile-dienst biedt het bedrijf ook op de grond gebaseerde oplossingen voor klanten die toegang zoeken tot hun dienst op afgelegen locaties. Deze oplossingen omvatten mobiele hotspots, basisstations en andere hardware, evenals software en diensten.

AST SpaceMobile is toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen aan zijn klanten. Het bedrijf heeft samengewerkt met een aantal toonaangevende technologiebedrijven, zoals Qualcomm, Ericsson en Intelsat, om technologieën en diensten van de volgende generatie te ontwikkelen. Het bedrijf is ook actief betrokken bij een aantal onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten, zoals de ontwikkeling van 5G-technologie.

AST SpaceMobile heeft talrijke prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn innovatieve diensten en producten, waaronder de award “Innovatief bedrijf van het jaar” van de Kamer van Koophandel van Midland in 2019. Het bedrijf is ook lid van de Space Foundation en de Satellite Industry Association.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Telecom diensten
Ticker:
ASTS
CIK:
1780312
ISIN:
US00217D1000
Website:
https://ast-science.com
Telefoon:
432 276 3966
Herkomst:
United States
Medewerkers:
342