Astra Space, Inc.

Laatste koersupdate: 22 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
0,64 US$
Open:
0,62 US$
Vorige sluiten:
0,61 US$
Dagbereik:
0,58 US$ - 0,64 US$
Jaarbereik:
0,52 US$ - 6,75 US$
Winst per aandeel:
-9,28
Koers-winstverhouding:
-0,07
52 weken Prijsvork:
1,01 US$
Volume:
197.920,00 US$
Gemiddeld volume:
368.846,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Astra Space, Inc.

Astra Space, Inc. logo

Astra Space, Inc. is een ruimtetechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, lanceren en bedienen van satellieten en andere ruimteproducten. Het bedrijf werd opgericht in 2016 en heeft zijn hoofdkantoor in Alameda, Californië en heeft vestigingen over de hele wereld. De missie van Astra Space is om meer mensen dan ooit tevoren toegang te bieden tot betekenisvolle, toegankelijke en betaalbare ruimtevervoer, -toegang en -operaties.

Het bedrijf groeit sinds de oprichting snel, waardoor het miljarden dollars aan overheids- en investeerdersfinanciering heeft verkregen om te opereren en te schalen. Astra Space heeft meer dan 20 eigen satellieten ontworpen, gebouwd en gelanceerd, evenals samenwerking met grote satellietoperateurs om klanten te voorzien van kosteneffectieve en betrouwbare diensten. Hun producten en diensten strekken zich uit over verschillende industrieën, waaronder lanceer- en bedrijfsvoering van satellieten, satellietpropulsie, satellietcommunicatie en satellietbeeldvorming.

Astra Space heeft ook een lange geschiedenis van samenwerking met andere organisaties in de ruimte-industrie. Ze werken al jaren met NASA samen om geavanceerde satelliettechnologieën te ontwikkelen, waaronder diepruimte-exploratie en frequente baanmissies. Bovendien heeft Astra Space een samenwerking aangegaan met het ministerie van Defensie om aandrijfsystemen te ontwikkelen voor zijn satellieten en heeft het samengewerkt met particuliere bedrijven om commerciële satellieten in de ruimte te lanceren.

Om hun wereldwijde voetafdruk te vergroten, heeft Astra Space kantoren geopend in verschillende landen, waaronder India en het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben ook onderzoeks- en ontwikkelingscentra opgericht in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, India en China. Door hun bereik en partnerschappen uit te breiden, helpt Astra Space de ruimte-industrie te verbeteren en beter toegang te krijgen tot ruimte-exploratie en -producten.

Astra Space heeft ook een premier certificeringsprogramma opgezet, bekend als de “Astra Certified Space Professional” (ACSP). Dit programma richt zich op het bieden van de hoogste normen op het gebied van luchtvaartveiligheid, kwaliteit en naleving, om de veilige lancering en bediening van satellieten en andere ruimteproducten te garanderen. Het ACSP-programma heeft een breed scala aan erkenningen ontvangen, waaronder de prestigieuze NASA Space Act Award.

Naast het ACSP-programma heeft Astra Space ook de Astra Academy opgericht, een programma dat is gewijd aan het opleiden en trainen van de volgende generatie ruimtevaartprofessionals. Met de Astra Academy hebben studenten over de hele wereld toegang tot de opleidingsprogramma’s van het bedrijf en kunnen ze het opwindende rijk van ruimte-exploratie ervaren. Door te investeren in de ontwikkeling van nieuwe generaties ruimtevaartprofessionals, zorgt Astra Space ervoor dat het

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
ASTR
CIK:
1814329
ISIN:
US04634X1037
Website:
https://astra.com
Telefoon:
866 278 7217
Herkomst:
United States
Medewerkers:
324