Astrotech Corporation

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
9,23 US$
Open:
9,20 US$
Vorige sluiten:
9,12 US$
Dagbereik:
9,09 US$ - 9,23 US$
Jaarbereik:
7,00 US$ - 15,11 US$
Winst per aandeel:
-6,75
Koers-winstverhouding:
-1,37
52 weken Prijsvork:
9,39 US$
Volume:
1.763,00 US$
Gemiddeld volume:
3.422,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Astrotech Corporation

Astrotech Corporation logo

Astrotech Corporation, opgericht in 1984 en gevestigd in Austin, Texas, opereert als een wereldwijd bedrijf voor wetenschaps- en technologieontwikkeling en commercialisering. Het is de moedermaatschappij van drie afzonderlijke bedrijven: Astrotech Technologies, Inc. (ATI), 1st Detect Corporation (1st Detect) en AgLAB Inc (AgLAB).

ATI is gericht op het ontwikkelen en commercialiseren van de AMS-technologie, een propriëtair platform massaspectrometrietechologie die wordt gebruikt in verschillende industrieën, met name in de ruimtevaart. 1st Detect ontwikkelt explosieven- en narcotica-traceerders voor gebruik in luchthavens, beveiligde faciliteiten en grenzen, en biedt de TRACER 1000 explosieventraceerder aan om de traditioneel gebruikte apparaten voor dergelijke doeleinden te vervangen. AgLAB ontwikkelt en produceert AgLAB-1000, een massaspectrometer die bedoeld is voor gebruik in de hennep- en cannabismarkt, evenals BreathTest-1000, een ademanalyse-instrument dat wordt gebruikt om metabole stoffen van vluchtige organische verbindingen in de adem van een persoon te screenen.

Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de ruimte-industrie, die voorheen bekend stond als SPACEHAB, Inc. In 2009 veranderde het zijn naam in Astrotech Corporation om de verbreedde scope van zijn diensten beter weer te geven. Sindsdien heeft Astrotech Corporation zich gehouden aan zijn commitment om de nieuwste technologieën te gebruiken om zijn doelen te bereiken, waaronder test- en analyse-services, productontwikkeling en -fabricage, standaardontwikkeling en technologie-licenties.

Het bedrijf is actief in zowel de publieke als de private sector, waarbij het diensten en producten levert aan klanten in de ruimte-gebaseerde diensten, federale, defensie-, chemische, instrumentatie- en biomedische industrieën. Astrotech Corporation heeft strategische allianties aangegaan met een aantal organisaties, zoals het National Space Biomedical Research Institute, het National Institute of Standards and Technology en de National Aeronautics and Space Administration. Het heeft ook een aantal patenten in verband met zijn verschillende technologieën, processen en producten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
ASTC
CIK:
1001907
ISIN:
US0464842006
Website:
https://www.astrotechcorp.com
Telefoon:
512 485 9530
Herkomst:
United States
Medewerkers:
14