Ark Restaurants Corp.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
14,71 US$
Open:
14,77 US$
Vorige sluiten:
14,56 US$
Dagbereik:
14,71 US$ - 14,93 US$
Jaarbereik:
10,27 US$ - 18,75 US$
Winst per aandeel:
-2,01
Koers-winstverhouding:
-7,32
52 weken Prijsvork:
14,37 US$
Volume:
1.130,00 US$
Gemiddeld volume:
2.365,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Ark Restaurants Corp.

Ark Restaurants Corp. logo

Ark Restaurants Corp. is een beursgenoteerd Amerikaans restaurant- en barbedrijf, opgericht in 1983 en met hoofdkantoor in New York City. Zij bezit en exploiteert 17 restaurants en bars in de Verenigde Staten, waaronder vier restaurants in New York City; één in Washington, D.C.; vijf in Las Vegas, Nevada; één in Atlantic City, New Jersey; vier aan de oostkust van Florida; en twee aan de golfkust van Alabama. Het heeft ook 17 fastfoodconcepten en cateringactiviteiten.

Ark Restaurants Corp. heeft een lange geschiedenis van kwaliteitsvoeding en -service voor haar klanten. De restaurants staan bekend om hun focus op verse ingrediënten, vakmanschap en aandacht voor details. Het bedrijf zet zich ook in voor duurzaamheid en betrekt zijn ingrediënten zoveel mogelijk van lokale boerderijen en leveranciers. Daarnaast heeft het een aantal energiebesparende initiatieven genomen, waaronder de installatie van energie-efficiënte verlichting en apparatuur, en het gebruik van gerecyclede materialen in zijn restaurants en bars.

Het bedrijf heeft sinds zijn oprichting een gestage groei doorgemaakt en nieuwe restaurants geopend op een aantal locaties in de Verenigde Staten. In 2021 opende het zijn eerste restaurant in het Caribisch gebied, gevestigd in St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden. Het opende ook zijn eerste restaurant in het Verenigd Koninkrijk, gevestigd in Londen.

Ark Restaurants Corp. streeft naar een hoog niveau van klantenservice en -tevredenheid. Daartoe heeft het een aantal initiatieven op het gebied van klantenservice ingevoerd, waaronder een loyaliteitsprogramma, online bestellen en een systeem voor feedback van de klanten. Bovendien heeft het bedrijf een aantal prijzen en erkenningen ingesteld, waaronder de Ark Restaurants Corporation Award for Excellence, die uitstekende klantenservice en innovatie erkent.

Het bedrijf zet zich ook sterk in om terug te geven aan de gemeenschappen waarin het actief is. Het heeft de Ark Restaurants Foundation opgericht, die subsidies en beurzen verstrekt aan lokale organisaties die onderwijs, kunst en andere liefdadige doelen ondersteunen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Restaurants
Ticker:
ARKR
CIK:
779544
ISIN:
US0407121013
Website:
https://arkrestaurants.com
Telefoon:
212 206 8800
Herkomst:
United States
Medewerkers:
339