American Rebel Holdings, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
0,73 US$
Open:
0,84 US$
Vorige sluiten:
0,91 US$
Dagbereik:
0,72 US$ - 0,88 US$
Jaarbereik:
0,21 US$ - 2,17 US$
Winst per aandeel:
-4,67
Koers-winstverhouding:
-0,16
52 weken Prijsvork:
0,43 US$
Volume:
2.999.722,00 US$
Gemiddeld volume:
8.714.718,00 US$

Bedrijfsprofiel voor American Rebel Holdings, Inc.

American Rebel Holdings, Inc. logo

American Rebel Holdings, Inc. is een ontwerper en marketeer van gerenommeerde kluizen en persoonlijke beveiligings- en zelfverdedigingsproducten. Opgericht in 2014 en gevestigd in Nashville, Kansas, biedt American Rebel Holdings, Inc. topklasse kluizen voor thuis, kantoor en persoonlijk gebruik, kluisdeuren en een reeks verborgen draagjassen, vesten, jassen en T-shirts voor mannen en vrouwen. Het biedt ook accessoires zoals back-over en back-under handwapenhangers, ballistische schilden, veiligheidslicht kits, vochtigheidsgordijnen en geweerstang kits.

American Rebel Holdings, Inc. heeft relaties opgebouwd met regionale retailers, speciaalzaken voor kluizen, sportwinkels, jacht- en wapenwinkels, evenals bekende e-commerceplatforms. Het bedrijf heeft ook zijn eigen website, americanrebelholdings.com, waar klanten kluizen en accessoires kunnen kopen vanaf hun computer of mobiele apparaat.

American Rebel Holdings, Inc. richt zich op het creëren van producten die niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, maar ook fashionable en stijlvol. Ze geloven dat klanten zich zelfverzekerd en veilig moeten voelen, en dat mode en veiligheid hand in hand kunnen gaan. Het team van American Rebel Holdings, Inc. is gepassioneerd over het ontwerpen van de hoogste kwaliteit producten die aan de meest veeleisende veiligheidsbehoeften voldoen.

Het bedrijf is sinds de oprichting snel aan het uitbreiden en heeft tal van prijzen gewonnen voor zijn innovatieve producten. Deze prijzen erkennen het hoge niveau van vakmanschap dat in het maken van hun producten gaat, evenals hun innovatieve ontwerp. American Rebel Holdings, Inc. is trots om leiders te zijn in de beveiligings- en zelfverdedigingsindustrieën, en is toegewijd om klanten te voorzien van de beste producten op de markt.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Ticker:
AREB
CIK:
1648087
ISIN:
US02919L1098
Website:
https://www.americanrebel.com
Telefoon:
833 267 3235
Herkomst:
United States
Medewerkers:
0