Argo Blockchain plc

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
1,25 US$
Open:
1,30 US$
Vorige sluiten:
1,30 US$
Dagbereik:
1,22 US$ - 1,30 US$
Jaarbereik:
0,94 US$ - 4,45 US$
Winst per aandeel:
-0,60
Koers-winstverhouding:
-2,08
52 weken Prijsvork:
1,42 US$
Volume:
374.179,00 US$
Gemiddeld volume:
346.993,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Argo Blockchain plc

Argo Blockchain plc logo

Argo Blockchain plc is een mining-as-a-service-platform dat klanten de kans biedt om een verscheidenheid aan digitale munten te mijnen zonder dat ze hun eigen hardware moeten bezitten en beheren, in de cloud mijnen. Argo Blockchain plc, samen met haar dochterondernemingen, is wereldwijd actief in het bitcoin- en andere cryptovalutamijnbouwbedrijf.

Het bedrijf heette voorheen GoSun Blockchain Limited en veranderde in december 2017 zijn naam in Argo Blockchain plc. Voorafgaand aan dit bedrijf had het bedrijf als onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium voor de financiële technologie gewerkt. Het werd opgericht door Jonathan Bixby, Mike Edwards en Mike Edwards en werd in 2017 opgericht. Argo Blockchain plc is gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk.

In augustus 2018 werd het bedrijf genoteerd op de Main Market van de London Stock Exchange (LSE), waardoor het de eerste beursgenoteerde Cryptocurrency Mining Company ter wereld werd. Argo exploiteert verschillende grote mijnbouwinstallaties in Quebec, Canada, en biedt klanten een lage kosten toegang tot een bijna onbeperkte voorraad aan rekenkracht.

Het bedrijf biedt klanten een alles-in-één-oplossing die is ontworpen om het makkelijker te maken om verschillende digitale munten te mijnen, terwijl het milieuvriendelijk en kosteneffectief is. Hun signatuurproduct is het ArgoMining cloud-based platform, dat wordt aangeboden als een abonnementsservice en toegang geeft tot een reeks van eigen mijnbouwalgoritmen. Dit stelt klanten in staat om te profiteren van de expertise van het bedrijf op het gebied van cryptomijnbouw.

Naast het cloudgebaseerde platform biedt het bedrijf klanten ook toegang tot zijn netwerk van fysieke mijnbouwrigs, die zich in Quebec bevinden. Het bedrijf heeft de capaciteit om tot 120.000 mijnbouwrigs te hosten, waardoor het de grootste hostingfaciliteit van dit type ter wereld is. Bovendien biedt het bedrijf zijn klanten ook toegang tot zijn innovatieve blockchainsoftware, waarmee ze hun mijnbouwoperaties op een veilige manier kunnen beheren.

In 2020 heeft Argo Blockchain plc haar diensten uitgebreid met crypto-portemonnee en debetkaart. De Argo-portemonnee werd uitgebracht om klanten te helpen bij het opslaan, kopen en verkopen van crypto-activa, evenals een debetkaart die is gekoppeld aan de portemonnee om betalingen in fiat-valuta van crypto-houders te vergemakkelijken. De portemonnee- en debetkaartproducten worden aangeboden in meer dan 45 landen, met steeds meer landen die worden toegevoegd.

Het bedrijf biedt ook educatieve diensten en bronnen zoals een cryptocursus, online tutorials en podcasts om gebruikers te helpen de cryptomarkt beter te begrijpen. De door Argo gehoste Crypto Investment Club biedt zijn leden toegewijd onderzoek en inzicht in aanstaande ICO’s en cryptocurrency-projecten. Hun onderzoeksteam geeft regelmatig updates over de markt, waardoor leden op

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
ARBK
CIK:
1841675
ISIN:
US0401261047
Website:
https://www.argoblockchain.com
Telefoon:
44 78 8400 3403
Herkomst:
United Kingdom
Medewerkers:
43