Aperam S.A.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 18:39 GMT

Koers:
25,94 €
Open:
26,60 €
Vorige sluiten:
26,60 €
Dagbereik:
25,90 € - 26,64 €
Jaarbereik:
23,75 € - 33,76 €
Winst per aandeel:
0,70
Koers-winstverhouding:
37,06
52 weken Prijsvork:
27,79 €
Volume:
153.554,00 €
Gemiddeld volume:
201.013,00 €

Bedrijfsprofiel voor Aperam S.A.

Aperam S.A. logo

Aperam S.A. is een toonaangevende wereldwijde producent en verkoper van roestvrije en speciale staalproducten. Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft zijn hoofdkantoor in Luxemburg-stad, Luxemburg. Met activiteiten in meer dan dertien landen op vier continenten, levert Aperam S.A. een breed scala aan roestvrijstalen producten aan klanten in een verscheidenheid aan industrieën, waaronder luchtvaart, automotive, catering, bouw, huishoudelijke apparaten, elektrotechniek, industriële processen, medisch, en olie en gas.

Aperam S.A. heeft drie belangrijke bedrijfssegmenten: Stainless & Electrical Steel, Services & Solutions en Alloys & Specialties. Het segment Stainless & Electrical Steel is gericht op de productie en verkoop van elektrostaalproducten met en zonder korrel en speciale legeringen. Het segment Diensten & Oplossingen biedt distributie, diensten met toegevoegde waarde en staaloplossingen op maat. Het segment Legeringen & Specialiteiten ontwerpt, produceert en verwerkt speciale legeringen en andere specifieke roestvrije staalsoorten in vormen zoals staven, halfstaven, koudgewalst bandstaal, draad, draadstaven en platen in een reeks kwaliteiten.

Aperam S.A. heeft een netwerk van servicecentra, verwerkingsfaciliteiten en verkoopkantoren over de hele wereld, die klanten een wereldwijde oplossing bieden voor hun behoeften aan roestvrij staal. Om aan de behoeften van klanten te voldoen, heeft het bedrijf zich op belangrijke markten gevestigd en biedt het een volledig scala aan diensten en oplossingen. Door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling is Aperam S.A. wereldleider geworden in de productie van roestvrij staal en speciale legeringen. Het bedrijf heeft ook een breed scala aan technologieën en innovatieve oplossingen ontwikkeld om aan de individuele eisen van de klant te voldoen. Dit wordt aangevuld met een team van deskundigen en een verbintenis om het hoogste niveau van klantenservice te bieden.

Beurzen:
AMS
Sector:
Basismaterialen
Industrieën:
Staal
Ticker:
APAM.AS
ISIN:
LU0569974404
Website:
https://www.aperam.com
Telefoon:
352 27 36 27 00
Herkomst:
Luxembourg
Medewerkers:
9.500