A-Mark Precious Metals, Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
25,72 US$
Open:
25,36 US$
Vorige sluiten:
25,20 US$
Dagbereik:
25,29 US$ - 26,02 US$
Jaarbereik:
23,14 US$ - 42,11 US$
Winst per aandeel:
6,17
Koers-winstverhouding:
4,17
52 weken Prijsvork:
28,05 US$
Volume:
210.521,00 US$
Gemiddeld volume:
241.583,00 US$

Bedrijfsprofiel voor A-Mark Precious Metals, Inc.

A-Mark Precious Metals, Inc. logo

A-Mark Precious Metals, Inc., samen met haar dochterondernemingen, is een toonaangevend full-service edelmetalenhandelsbedrijf dat in 1965 is opgericht. Het opereert in drie duidelijk afgebakende segmenten: Groothandelsverkoop en bijkomende diensten, Direct-naar-consument en Geborgde leningen.

Het segment Groothandelsverkoop en bijkomende diensten verkoopt goud, zilver, platina en palladium in de vorm van staven, platen, poeders, wafels, granen, ingots en munten. Het biedt ook verschillende bijkomende diensten, zoals financiering, opslag, consignatie, logistiek, aangepaste financiële programma’s en het ontwerp en de productie van geslagen zilveren producten.

Het segment Direct-naar-consument biedt toegang tot een reeks edelmetalen via vijf door het bedrijf beheerde websites die gericht zijn op specifieke niches in de detailhandel. Het fungeert ook als directe verkoper van edelmetalen aan beleggers en verkoopt zijn producten via televisie, radio, internet en klantenservice.

Het segment Geborgde leningen verstrekt en verwerft commerciële leningen die geborgd zijn door bullion en numismatische munten en bedient munt- en edelmetalenhandelaren, beleggers en verzamelaars.

De klanten van het bedrijf zijn financiële instellingen, bullionhandelaren, industriële fabrikanten en verwerkers, soevereine munthuizen, raffinaderijen, munt- en metalenhandelaren, beleggers, verzamelaars en e-commerce- en andere detailhandelsklanten. Zijn activiteiten strekken zich uit over de Verenigde Staten, de rest van Noord-Amerika, Europa, het Verre Oosten, Afrika en Australië.

A-Mark Precious Metals, Inc. is een van de grootste edelmetalenhandelsbedrijven ter wereld, met meer dan 40 jaar ervaring in de branche. Zijn producten en diensten zijn gebruikt door veel van de toonaangevende munthuizen ter wereld, waaronder de United States Mint en de Royal Canadian Mint. Het werkt ook samen met grote commerciële banken, hedge funds en financiële bedrijven over de hele VS en Europa. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van zijn klanten de hoogste kwaliteit en meest kosteneffectieve producten en diensten, terwijl het zich houdt aan zijn verplichting tot uitstekende klantenservice en tevredenheid.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
AMRK
CIK:
1591588
ISIN:
US00181T1079
Website:
https://www.amark.com
Telefoon:
310 587 1477
Herkomst:
United States
Medewerkers:
377