Affiliated Managers Group, Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
158,91 US$
Open:
160,95 US$
Vorige sluiten:
159,98 US$
Dagbereik:
158,90 US$ - 161,75 US$
Jaarbereik:
120,22 US$ - 169,65 US$
Winst per aandeel:
17,42
Koers-winstverhouding:
9,12
52 weken Prijsvork:
160,33 US$
Volume:
252.011,00 US$
Gemiddeld volume:
230.033,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Affiliated Managers Group, Inc.

Affiliated Managers Group, Inc. logo

Affiliated Managers Group, Inc. (AMG) is een toonaangevende wereldwijde vermogensbeheerder die diensten levert op het gebied van vermogensbeheer aan beleggingsfondsen, institutionele klanten en vermogende particulieren. AMG werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in West Palm Beach, Florida. Daarnaast heeft het bedrijf kantoren in Prides Crossing, Massachusetts; Stamford, Connecticut; Londen, Verenigd Koninkrijk; Dubai, Verenigde Arabische Emiraten; Sydney, Australië; Hong Kong; Tokio, Japan, Zürich, Zwitserland en Delaware.

De diensten van AMG worden verleend via aangesloten onafhankelijke vermogensbeheerders, die beleggingsstrategieën aanbieden in traditionele en alternatieve beleggingscategorieën. Tot de klantenkring behoren particuliere en institutionele beleggers, pensioenfondsen, beleggingsfondsen, schenkingen en stichtingen.

De diensten van AMG op het gebied van beleggingsfondsen bestaan uit adviesdiensten voor beleggingsfondsen, die rechtstreeks en via tussenpersonen zoals onafhankelijke beleggingsadviseurs, sponsors van pensioenplannen, makelaars, grote fondsenmarkten en trustafdelingen van banken aan particuliere en institutionele klanten worden gedistribueerd.

Het bedrijf biedt beleggingsproducten aan in verschillende beleggingsstijlen, waaronder small, small/mid, mid en large capitalization value en growth equity, en emerging markets. AMG biedt ook kwantitatieve, alternatieve en vastrentende producten en beheert activa voor stichtingen en schenkingen, toegezegd-pensioenregelingen en toegezegde-bijdrageregelingen voor bedrijven en gemeenten.

AMG biedt beleggingsbeheer of beleggingsadvies op maat en fiduciaire diensten. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van zijn aanwezigheid in de financiële sector door belangen te nemen in onafhankelijke vermogensbeheerders. AMG heeft minderheidsbelangen in een groot aantal vermogensbeheerders met een gezamenlijk beheerd vermogen van meer dan 1 biljoen dollar.

Naast de kernactiviteit vermogensbeheer biedt AMG ook een reeks diensten aan voor derden, zoals kapitaalintroducties, prestatierapportage, onderzoek en due diligence, marketing, productontwikkeling en adviesdiensten. Deze diensten worden verleend aan zowel de onafhankelijke vermogensbeheerders, hun klanten en beleggers.

AMG heeft zijn wereldwijde netwerk uitgebreid door een reeks strategische overnames die de aanwezigheid van het bedrijf op de Aziatische, Europese en Noord-Amerikaanse markt hebben versterkt. Met een aanwezigheid in meer dan 20 landen is AMG uitgegroeid tot een leider in de wereldwijde vermogensbeheersector.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
AMG
CIK:
0001004434
ISIN:
US0082521081
Website:
https://www.amg.com
Telefoon:
800-345-1100
Herkomst:
United States
Medewerkers:
4.050