AMC Entertainment Holdings, Inc.

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
2,65 US$
Open:
2,76 US$
Vorige sluiten:
2,80 US$
Dagbereik:
2,61 US$ - 2,78 US$
Jaarbereik:
2,61 US$ - 62,30 US$
Winst per aandeel:
-2,10
Koers-winstverhouding:
-1,26
52 weken Prijsvork:
4,10 US$
Volume:
16.179.807,00 US$
Gemiddeld volume:
14.464.481,00 US$

Bedrijfsprofiel voor AMC Entertainment Holdings, Inc.

AMC Entertainment Holdings, Inc. logo

AMC Entertainment Holdings, Inc. is een toonaangevend wereldwijd entertainmentbedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve aanpak van bioscoopexploitaties. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in de Verenigde Staten en Europa en biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder bioscoopexploitatie, eten en drinken, detailhandel en reclame, loyaliteits- en beloningsprogramma’s en partnerschappen.

AMC Entertainment Holdings, Inc. is opgericht in 1920 en heeft zijn hoofdkantoor in Leawood, Kansas. Vandaag de dag is het bedrijf het grootste theatercircuit ter wereld. Het bedrijf bezit, exploiteert of heeft belangen in 950 bioscopen en 10.600 schermen in de VS en Europa. AMC heeft geprobeerd zijn marktaandeel te vergroten door strategische overnames en investeringen, zoals de recente overnames van National CineMedia en Odeon Cinemas.

Naast zijn bioscoopportefeuille is AMC ook het grootste bioscooployaliteitsprogramma ter wereld, met meer dan 19 miljoen leden. Via het AMC Stubs™-beloningsprogramma kunnen bioscoopbezoekers beloningspunten verdienen voor elke dollar die ze in de AMC-theaters uitgeven. Deze beloningspunten kunnen worden gebruikt om filmkaartjes en concessieartikelen te kopen, maar ook voor korting op kaartjes en concessies tijdens speciale actieperiodes.

Bovendien is AMC een pionier in de ontwikkeling van innovatieve technologieën. Het bedrijf is een leider in de industrie met de ontwikkeling van zijn mobiele app, AMC Theatres On Demand, en zijn geautomatiseerde ticketing kiosken, waarmee klanten tickets kunnen kopen met een krediet- of debetkaart. AMC is ook de eerste grote exposant die AMC Theatres On Demand omarmt, wat klanten de mogelijkheid biedt om ter plaatse films te huren of te kopen via hun mobiele apparaten.

Naast haar inspanningen om de bioscoopervaring te verbeteren, zet AMC zich ook in om iets terug te doen voor de gemeenschappen waarin zij actief is. Het bedrijf neemt deel aan talrijke liefdadigheidspartnerschappen, zoals het “Lights, Camera, School!"-programma, dat gratis kaartjes en concessieartikelen verstrekt aan studenten in achtergestelde gemeenschappen.

AMC Entertainment Holdings, Inc. blijft concurrerend in een steeds veranderend landschap en zet zich in voor een plezierige en veilige bioscoopervaring. Met haar inzet voor klantgerichtheid en innovatie zal AMC zeker nog vele jaren de toonaangevende wereldspeler op het gebied van bioscopen blijven.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Amusement
Ticker:
AMC
CIK:
1411579
ISIN:
US00165C1045
Website:
https://www.amctheatres.com
Telefoon:
913 213 2000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
3.046