Altitude Acquisition Corp.

Laatste koersupdate: 13 mrt. 24 22:00 GMT

Koers:
10,12 US$
Open:
10,15 US$
Vorige sluiten:
10,25 US$
Dagbereik:
10,12 US$ - 10,15 US$
Jaarbereik:
9,97 US$ - 10,45 US$
Winst per aandeel:
0,18
Koers-winstverhouding:
56,22
52 weken Prijsvork:
10,20 US$
Volume:
68.972,00 US$
Gemiddeld volume:
2.354,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Altitude Acquisition Corp.

Altitude Acquisition Corp. logo

Altitude Acquisition Corp. is een beursgenoteerd special purpose acquisition bedrijf, of SPAC, dat werd opgericht in 2020 en zijn hoofdkantoor heeft in Atlanta, Georgia. Het bedrijf is opgericht door een groep doorgewinterde ondernemers en investeerders, waaronder Chris Liddell, die de huidige uitvoerend voorzitter is. Het bedrijf heeft geen significante activiteiten en is gericht op het bewerkstelligen van een fusie, aandelenruil, overname van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven. Altitude Acquisition Corp. heeft de sectoren reizen, reistechnologie en reisgerelateerde activiteiten aangewezen als haar primaire aandachtsgebieden.

Het bedrijf heeft $250 miljoen opgehaald in zijn beursgang en heeft in totaal $300 miljoen in trust, die in handen is van een derde partij trustmaatschappij. Dit kapitaal is beschikbaar om de overname van een bedrijf of bedrijven te financieren en Altitude Acquisition Corp. heeft al verschillende potentiële doelwitten geïdentificeerd. Daarnaast heeft het bedrijf een private placement financieringsfaciliteit van $50 miljoen opgezet, waarmee het extra kapitaal heeft om zijn overnamestrategie voort te zetten.

Altitude Acquisition Corp. wordt geleid door een zeer ervaren en deskundig managementteam. Naast Chris Liddell, de uitvoerend voorzitter, bestaat het team uit CEO Mark Joseph, CFO David B. O’Connor en COO David H. Karp. Het team heeft uitgebreide ervaring in de reis- en reistechnologiesector en in publieke en private fusies en overnames.

Altitude Acquisition Corp. wordt ook ondersteund door een sterke raad van bestuur. De raad bestaat uit ervaren veteranen en ondernemers, waaronder de voormalige CFO van Microsoft en de huidige uitvoerend voorzitter van Altitude Acquisition Corp. Chris Liddell, voormalig CEO van Expedia Inc. en huidig bestuurslid Dara Khosrowshahi, en voormalig CEO van Starwood Hotels & Resorts Worldwide en huidig bestuurslid Frits van Paasschen.

Altitude Acquisition Corp. is goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende reis- en reistechnologiesector. Met zijn ervaren managementteam, sterke raad van bestuur en aanzienlijke kapitaalmiddelen is het bedrijf klaar om met succes een of meer bedrijven over te nemen en te integreren.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Shell Bedrijven
Ticker:
ALTU
CIK:
1822366
ISIN:
US02156Y1038
Website:
https://www.altitudeac.com
Telefoon:
800 950 2950
Herkomst:
United States
Medewerkers:
0