Novacyt S.A.

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 18:35 GMT

Koers:
0,59 €
Open:
0,58 €
Vorige sluiten:
0,59 €
Dagbereik:
0,57 € - 0,60 €
Jaarbereik:
0,42 € - 0,99 €
Winst per aandeel:
-0,42
Koers-winstverhouding:
-1,41
52 weken Prijsvork:
0,54 €
Volume:
102.461,00 €
Gemiddeld volume:
108.820,00 €

Bedrijfsprofiel voor Novacyt S.A.

Novacyt S.A. logo

Novacyt S.A. is een van de leiders in de ontwikkeling, productie, contractontwerp en commercialisering van diagnostische producten voor kanker en infectieziekten. Het bedrijf is actief via drie verschillende segmenten, Primer Design, Lab21 Products en IT-IS International.

Primer Design ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt moleculaire real-time qPCR-testapparatuur en reagentia op het gebied van infectieziekten. Hun producten worden gebruikt in ziekenhuizen, laboratoria en andere bedrijfsinstellingen.

Het segment Lab21 Products is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van een reeks op eiwitten gebaseerde in-vitrodiagnostische producten voor het opsporen van infectieziekten.

IT-IS International is een segment dat PCR-apparaten ontwikkelt en produceert voor zowel de biowetenschappen als de voedseltestindustrie.

Novacyt S.A. werd opgericht in 2006 en heeft zijn hoofdkantoor in Vélizy-Villacoublay, Frankrijk. Dit in Europa gevestigde bedrijf levert diagnostische producten in het Verenigd Koninkrijk, de rest van Europa, de Verenigde Staten, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika.

Novacyt S.A. wordt geleid door een team van professionals en heeft een robuuste bedrijfsstrategie en solide financiën. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen op het gebied van diagnostische producten en in 2020 werd het bedrijf door Frost & Sullivan erkend met de 2021 Europe Molecular Diagnostics Company of the Year award. Het bedrijf heeft ook twee belangrijke registraties verkregen voor hun vlaggenschipproducten Primerdesign en Lab21 Products. In 2020 verkreeg hun COVID-19 test, Research Use Only (RUO) RT-qPCR test voor de detectie van SARS-CoV-2, de CE IVD-markering, waardoor het de eerste CE-IVD geregistreerde test is die beschikbaar komt van een bedrijf dat alleen in Europa actief is.

Novacyt S.A. blijft groeien en innoveren en zorgt voor een consistente groei van zijn winst en inkomsten. In 2020 stegen hun inkomsten met 43% en hun winst met 56%. In 2021 blijft het bedrijf nieuwe producten lanceren en zijn markten en bereik uitbreiden. Het bedrijf streeft ernaar de hoogste kwaliteitsnormen voor zijn producten te handhaven en zijn klanten een veilige, beveiligde en betrouwbare productervaring te bieden. Novacyt S.A. is goed gepositioneerd om zijn groei voort te zetten en een leider te blijven in de wereldwijde industrie van diagnostische producten.

Beurzen:
EURONEXT
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Medische apparaten
Ticker:
ALNOV.PA
ISIN:
FR0010397232
Website:
https://www.novacyt.com
Telefoon:
33 1 39 46 51 04
Herkomst:
France
Medewerkers:
210