Alcon Inc.

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
90,00 US$
Open:
90,69 US$
Vorige sluiten:
90,00 US$
Dagbereik:
89,35 US$ - 90,69 US$
Jaarbereik:
69,44 US$ - 92,65 US$
Winst per aandeel:
2,11
Koers-winstverhouding:
42,65
52 weken Prijsvork:
89,16 US$
Volume:
877.260,00 US$
Gemiddeld volume:
831.453,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Alcon Inc.

Alcon Inc. logo

Alcon Inc. is een toonaangevend bedrijf op het gebied van oogzorg dat onderzoek doet, ontwikkelt, produceert, distribueert en oogzorgproducten verkoopt voor oogzorgprofessionals en hun patiënten wereldwijd. Opgericht in 1945, heeft het bedrijf zijn hoofdkantoor in Genève, Zwitserland en heeft het zich gevestigd als een betrouwbare bron voor oogzorgproducten. De chirurgische afdeling van Alcon Inc. biedt een breed scala aan producten, waaronder apparatuur, instrumentatie en diagnostiek, intraoculaire lenzen (IOL’s), en andere inplantbare producten, evenals verbruiksartikelen zoals viscoelastics, chirurgische oplossingen, incisie-instrumenten, op maat gemaakte chirurgische pakketten, en meer.

De cataractproducten van het bedrijf omvatten het Centurion Vision System, LenSx Femtoseconde Laser, LuxOR Chirurgische Oftalmische Microscoop, NGENUITY 3D Visualisatiesysteem, en ORA Systeem voor intra-operatieve metingen, evenals op maat gemaakte chirurgische procedurepakketten. Voor vitreoretinale producten biedt Alcon Inc. de Constellation Vision Systems, procedurepakketten, lasers en handmicrochirurgische instrumenten, Grieshaber en MIVS instrumenten, evenals scharen, pincetten en micro-instrumenten, medische kwaliteit vitreus tamponades, en Hypervit vitrectomie sondes.

De refractieve chirurgieproducten van Alcon Inc. omvatten WaveLight lasers en Contoura Vision gebruikt voor LASIK-behandeling, evenals het EX-PRESS Glaucoma Filtratieapparaat. Het bedrijf biedt ook een reeks van inplantbare producten aan, waaronder AcrySof IQ IOL’s, die monofocale IOL’s en geavanceerde technologie IOL’s omvatten onder de PanOptix en ReSTOR merken voor de correctie van presbyopie en astigmatisme op het moment van cataractchirurgie.

Naast zijn chirurgische segment biedt Alcon Inc. ook een reeks producten aan via zijn Vision Care segment. Deze omvatten dagelijkse wegwerpbare, herbruikbare en kleurversterkende contactlenzen; oculaire gezondheidsproducten zoals droge ogen, glaucoom, contactlensverzorging en oculaire allergieën; en oculaire vitamines en roodheidverlichters onder de merken TOTAL, PRECISION, DAILIES AquaComfort PLUS, Air Optix, Opti-Free, Clear Care, Tears Naturale, Genteal, ICAPS en Vitalux.

Alcon Inc. is toegewijd aan het helpen van patiënten over de hele wereld om beter te zien en beter te leven door zijn innovatieve producten en diensten. Het bedrijf heeft meer dan 20.000 werknemers in 75 landen en heeft de afgelopen vijf jaar meer dan $1 miljard geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Alcon Inc. is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit oogzorgproducten en diensten aan zijn klanten.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Ticker:
ALC
CIK:
1167379
ISIN:
CH0432492467
Website:
https://www.alcon.com
Telefoon:
41 58 911 20 00
Herkomst:
Switzerland
Medewerkers:
25.000