C3.ai, Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
26,15 US$
Open:
26,24 US$
Vorige sluiten:
26,51 US$
Dagbereik:
25,78 US$ - 26,36 US$
Jaarbereik:
20,23 US$ - 48,87 US$
Winst per aandeel:
-2,33
Koers-winstverhouding:
-11,22
52 weken Prijsvork:
25,16 US$
Volume:
3.179.844,00 US$
Gemiddeld volume:
6.489.774,00 US$

Bedrijfsprofiel voor C3.ai, Inc.

C3.ai, Inc. logo

C3.ai, Inc. is een softwarebedrijf voor ondernemingswijde kunstmatige intelligentie (AI) met hoofdkantoor in Redwood City, Californië. Het biedt een platform waarmee klanten AI-toepassingen kunnen bouwen, ontwikkelen en implementeren, evenals geïntegreerde kant-en-klare enterprise AI-toepassingen voor de marktsegmenten olie en gas, chemie, nutsbedrijven, productie, financiële diensten, defensie, inlichtingen, lucht- en ruimtevaart, gezondheidszorg en telecommunicatie. C3.ai, Inc. is opgericht in 2009 en bedient klanten in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië-Pacific en daarbuiten.

C3 AI Ex Machina, een van de verschillende AI-toepassingen, levert analyseklare gegevens; C3 AI CRM is een industriespecifieke oplossing voor het beheer van klantrelaties; C3 AI Inventory Optimization optimaliseert de voorraad grondstoffen, goederen in bewerking en gereed product; C3 AI Supply Network Risk biedt inzicht in de risico’s van verstoringen in de toeleveringsketen; C3 AI Customer Churn Management is ontworpen om de klanttevredenheid te monitoren en klantverloop te voorkomen; C3 AI Production Schedule Optimization is een oplossing voor het plannen van de productie; C3 AI Predictive Maintenance biedt inzicht in het risico van activa; C3 AI Fraud Detection identificeert inkomstenlekken; en C3 AI Energy Management-oplossing helpt energie te besparen en operationele kosten te verlagen.

Het bedrijf heeft strategische partnerschappen met Baker Hughes, FIS, Raytheon, AWS, Intel, Google en Microsoft. C3.ai, Inc. was voorheen bekend als C3 IoT, Inc. en veranderde zijn naam in juni 2019 in C3.ai, Inc.

In 2021 kondigde C3.ai aan samen te werken met Schlumberger om een AI-gestuurd digitaal platform voor olie- en gasklanten te ontwikkelen. Met het platform kunnen klanten hun prestaties in de hele energieketen analyseren, begrijpen en beheren. Het platform van C3.ai kan ook operationele inefficiënties identificeren en helpt zo de operationele efficiëntie te verbeteren.

Verder lanceerde C3.ai in 2021 C3 AI Digital Twins. Deze innovatieve technologie helpt organisaties om het gedrag van hun fysieke en digitale activa te observeren, simuleren en analyseren. Het helpt professionals in sectoren als lucht- en ruimtevaart, olie en gas, gezondheidszorg, productie en financiën, om het gedrag van hun digitale tweelingen te controleren en te beheersen. Deze technologie maakt gebruik van AI en machine learning om het gedrag van hun fysieke en digitale activa te begrijpen.

C3.ai’s suite van enterprise AI-applicaties en technologische oplossingen - stelt klanten in staat om nieuwe inzichten te krijgen in hun activiteiten, betere producten te bouwen en de klantervaring te verbeteren. Het bedrijf biedt zijn klanten ook adviesdiensten zoals implementatie, ontwikkeling van oplossingen en training om ervoor te zorgen dat zij hun enterprise AI-oplossingen optimaal kunnen benutten.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Technologie
Industrieën:
Informatietechnologie diensten
Ticker:
AI
CIK:
0001577526
ISIN:
US12468P1049
Website:
https://www.C3.ai
Telefoon:
650 503 2200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
704