ADDvantage Technologies Group, Inc.

Laatste koersupdate: 12 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
0,36 US$
Open:
0,50 US$
Vorige sluiten:
0,60 US$
Dagbereik:
0,33 US$ - 0,50 US$
Jaarbereik:
0,33 US$ - 14,90 US$
Winst per aandeel:
-6,40
Koers-winstverhouding:
-0,06
52 weken Prijsvork:
2,26 US$
Volume:
881.062,00 US$
Gemiddeld volume:
876.776,00 US$

Bedrijfsprofiel voor ADDvantage Technologies Group, Inc.

ADDvantage Technologies Group, Inc. logo

ADDvantage Technologies Group, Inc. is een toonaangevende distributeur en serviceprovider van elektronica en hardware, voornamelijk voor de telecommunicatie-industrie. Sinds 1989 biedt het bedrijf telecommunicatiediensten en -apparatuur aan klanten in de VS en in het buitenland. Door middel van zijn twee segmenten, Wireless Infrastructure Services en Telecommunications, biedt het bedrijf een breed scala aan diensten, van installatie en upgrade van technologie, tot de bouw van nieuwe small cells voor 5G, tot centrale kantoorequipment zoals optische transport, switching en datacenterapparatuur, tot klantpremise-apparatuur, tot decommissiediensten voor verouderd telecomapparatuur.

Het Wireless Infrastructure Services-segment is het grootste en meest actieve segment van het bedrijf. Het biedt Amerikaanse draadloze carriers, communicatietorenbedrijven, nationale integrators en originele apparatuurfabrikanten met uitgebreide turn-key-services. Door dit segment heeft ADDvantage Technologies Group kunnen installeren, upgraden en nieuwe small cell-technologie voor 5G-technologie op cell sites bouwen.

Het Telecommunications-segment is het tweede grootste segment van het bedrijf. Door middel van dit segment biedt het bedrijf centrale kantoorequipment, klantpremise-apparatuur en decommissiediensten voor verouderd telecomapparatuur. De centrale kantoorequipment omvat optische transport, switching en datacenterapparatuur. De klantpremise-apparatuur omvat geïntegreerde toegangapparaten, kanaalbanken, Internetprotocol-privébranchexchange-telefoons en routers. De decommissiediensten bieden klanten de mogelijkheid om ongewenste of verouderde telecomapparatuur te verwijderen.

ADDvantage Technologies Group heeft zijn aanwezigheid uitgebreid om een wereldwijde provider van telecommunicatiediensten en -apparatuur te worden. Momenteel heeft het meer dan 3.000 klanten wereldwijd en bedrijfsactiviteiten in vijf landen, waaronder de VS, het VK, Ierland, Canada en India. Bovendien heeft het de afgelopen jaren verschillende toonaangevende bedrijven verworven, waardoor het zijn aanwezigheid in de VS en het buitenland heeft vergroot. In 2021 bestaat zijn portefeuille uit meer dan 20 bedrijven en bestaat uit meer dan 200.000 producten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Elektronica & Computer Distributie
Ticker:
AEY
CIK:
874292
ISIN:
US0067433062
Website:
https://www.addvantagetechnologies.com
Telefoon:
918 251 9121
Herkomst:
United States
Medewerkers:
169