Aurora Cannabis Inc.

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
6,01 US$
Open:
6,21 US$
Vorige sluiten:
6,12 US$
Dagbereik:
5,93 US$ - 6,23 US$
Jaarbereik:
2,84 US$ - 11,50 US$
Winst per aandeel:
-0,94
Koers-winstverhouding:
-6,39
52 weken Prijsvork:
6,09 US$
Volume:
1.651.201,00 US$
Gemiddeld volume:
3.906.004,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Aurora Cannabis Inc.

Aurora Cannabis Inc. logo

Aurora Cannabis Inc. is een toonaangevende Canadese producent, distributeur en verkoper van cannabis. Het bedrijf produceert, distribueert en verkoopt cannabis en cannabisderivaten in Canada en internationaal. Het is leider op het gebied van faciliteitsengineering en -ontwerp, cannabisveredeling, onderzoek, productie, derivaten, productontwikkeling, groothandel en retaildistributieactiviteiten. Aurora Cannabis Inc. is een verticaal geïntegreerd bedrijf, met activiteiten over de gehele cannabisketen.

Het bedrijf produceert verschillende soorten gedroogde cannabis, cannabisolie en capsules, en topische kits voor medische patiënten. Het verkoopt ook vaporizers, verbruikbare vaporizeraccessoires, kruidenmolens voor het gebruik van CanniMed kruidencannabisproducten, grinders en afsluitbare vaporizercontainers. Aurora Cannabis Inc. is ook betrokken bij de ontwikkeling van medische cannabisproducten in verschillende stadia van ontwikkeling, waaronder orale, topische, eetbare en inhalatieproducten, en exploiteert CanvasRX, een netwerk van cannabisvoorlichtings- en outreachcentra. Daarnaast biedt het bedrijf patiëntbegeleidingsdiensten, ontwerp- en bouwdiensten, en cannabistestdiensten voor analytische producten.

Het merkenportfolio van het bedrijf omvat Aurora, Aurora Drift, San Rafael ‘71, Daily Special, AltaVie, MedReleaf, CanniMed, Whistler, Woodstock en WMMC. Aurora Cannabis Inc. heeft zijn hoofdkantoor in Edmonton, Canada en heeft activiteiten in 24 landen op 5 continenten. Het is een van de grootste cannabisbedrijven ter wereld, met een marktkapitalisatie van meer dan $7 miljard. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid op de Canadese markt met een netwerk van meer dan 800 winkels en is een van de grootste leveranciers van medische cannabisproducten ter wereld. Aurora Cannabis Inc. breidt ook uit naar internationale markten, met plannen om winkels te openen in Europa en andere internationale markten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Fabrikanten van geneesmiddelen
Ticker:
ACB
CIK:
1683541
ISIN:
CA05156X8843
Website:
https://www.auroramj.com
Telefoon:
16043625207
Herkomst:
Canada
Medewerkers:
1.338