Associated Capital Group, Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
33,40 US$
Open:
32,73 US$
Vorige sluiten:
32,99 US$
Dagbereik:
32,73 US$ - 33,40 US$
Jaarbereik:
31,01 US$ - 40,55 US$
Winst per aandeel:
1,72
Koers-winstverhouding:
19,42
52 weken Prijsvork:
34,22 US$
Volume:
4.917,00 US$
Gemiddeld volume:
5.521,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Associated Capital Group, Inc.

Associated Capital Group, Inc. logo

Associated Capital Group, Inc. is een gediversifieerde asset management- en investeringsmaatschappij die alternatieve investeringen en asset managementdiensten aanbiedt aan hoog nettowaardige en institutionele beleggers in de Verenigde Staten. Opgericht in 1976 en gevestigd in Greenwich, Connecticut, is Associated Capital Group, Inc. een privé-eigendom, onafhankelijk investeringsmanagementbedrijf.

De activiteiten van het bedrijf worden uitgevoerd door haar volledig eigendom dochterondernemingen, Associated Capital Management en ACG Business Ventures. Via Associated Capital Management biedt het bedrijf aangepaste investeringsadviezen, assetallocatiestrategieën en portefeuillebeheerdiensten aan zijn klanten, met een nadruk op het bevorderen van langetermijnvermogenscreatie.

ACG Business Ventures specialiseert zich in investeringen in nieuwe en bestaande bedrijven, met een nadruk op groeikansen.

Het bedrijf heeft een team van ervaren professionals die samenwerken met klanten en partners om investeringen te identificeren, te evalueren en uit te voeren die proberen hun doelstellingen te bereiken. De diensten van het bedrijf zijn afgestemd op de behoeften van hoog nettowaardige beleggers en instellingen.

Associated Capital Group, Inc. heeft een lange geschiedenis van succes, aangezien het sinds de oprichting meer dan 250 bedrijven heeft beheerd en geïnvesteerd. Het portefeuille van investeringen van het bedrijf is divers en omvat belangen in een verscheidenheid aan sectoren, waaronder technologie, medisch, milieu, retail en venture capital.

Associated Capital Group, Inc. heeft een reputatie als pionier opgebouwd in de investeringsmanagement- en venture capitalindustrie. Het bedrijf neemt een actieve rol in de strategieën en operaties van haar portefeuillebedrijven en het beheer van haar investeringen. Het biedt klanten ook toegang tot bronnen en expertise om hun bedrijf te laten groeien.

Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan zijn klanten. Het onderhoudt relaties met zijn klanten en partners via zijn netwerk van kantoren op strategische locaties in de Verenigde Staten.

Naast zijn kernactiviteiten is Associated Capital Group, Inc. ook betrokken bij een aantal liefdadigheidsinitiatieven en heeft het verschillende organisaties en doelen ondersteund, zoals de American Heart Association en de American Cancer Society. Het bedrijf is ook betrokken bij de gemeenschap door verschillende vrijwilligersactiviteiten en samenwerkingsverbanden.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
AC
CIK:
0001642122
ISIN:
US0455281065
Website:
https://www.associated-capital-group.com
Telefoon:
203 629 9595
Herkomst:
United States
Medewerkers:
25