AbbVie Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
171,36 US$
Open:
170,44 US$
Vorige sluiten:
169,68 US$
Dagbereik:
169,87 US$ - 173,01 US$
Jaarbereik:
130,96 US$ - 182,89 US$
Winst per aandeel:
3,36
Koers-winstverhouding:
51,00
52 weken Prijsvork:
163,80 US$
Volume:
3.918.389,00 US$
Gemiddeld volume:
5.245.455,00 US$

Bedrijfsprofiel voor AbbVie Inc.

AbbVie Inc. logo

AbbVie Inc. ontdekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd geneesmiddelen. Het bedrijf biedt HUMIRA, een therapie die als injectie wordt toegediend voor auto-immuunziekten en de ziekte van Behçet; SKYRIZI voor de behandeling van matige tot ernstige plaque psoriasis bij volwassenen; RINVOQ, een JAK-remmer voor de behandeling van matige tot ernstige actieve reumatoïde artritis bij volwassen patiënten; IMBRUVICA voor de behandeling van volwassen patiënten met chronische lymfocytaire leukemie (CLL), klein lymfocytair lymfoom (SLL), en VENCLEXTA, een BCL-2-remmer voor de behandeling van volwassenen met CLL of SLL; en MAVYRET voor de behandeling van patiënten met chronische HCV-genotype 1-6-infectie. Het levert ook CREON, een pancreasenzymtherapie voor exocriene pancreasinsufficiëntie; Synthroid voor de behandeling van hypothyreoïdie; Linzess/Constella voor de behandeling van prikkelbare darmsyndroom met constipatie en chronische idiopathische constipatie; Lupron voor de palliatieve behandeling van gevorderde prostaatkanker, endometriose en centrale vroegrijpe puberteit, en patiënten met bloedarmoede veroorzaakt door baarmoederfibromen; en Botox therapeutisch. Daarnaast biedt het bedrijf ORILISSA, een niet-peptide kleine molecule gonadotropin-releasing hormoonantagonist voor vrouwen met matige tot ernstige pijn bij endometriose; Duopa en Duodopa, een levodopa-carbidopa intestinale gel voor de behandeling van de ziekte van Parkinson; Lumigan/Ganfort, een bimatoprost oogheelkundige oplossing voor de vermindering van verhoogde intraoculaire druk (IOP) bij patiënten met openhoekglaucoom (OAG) of oculaire hypertensie; Ubrelvy voor de behandeling van migraine met of zonder aura bij volwassenen; Alphagan/ Combigan, een alfa-adrenerge receptoragonist voor de verlaging van IOP bij patiënten met OAG; en Restasis, een calcineurineremmer die de traanproductie verhoogt, en andere oogverzorgingsproducten. AbbVie Inc. heeft een onderzoekssamenwerking met Dragonfly Therapeutics, Inc. Het bedrijf werd opgericht in 2012 en heeft zijn hoofdkantoor in North Chicago, Illinois.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Fabrikanten van geneesmiddelen
Ticker:
ABBV
CIK:
0001551152
ISIN:
US00287Y1091
Website:
https://www.abbvie.com
Telefoon:
847 932 7900
Herkomst:
United States
Medewerkers:
50.000

AbbVie Inc. Nieuws

5 dividendkoning aandelen waar goeroes van smullen

5 dividendkoning aandelen waar goeroes van smullen

GuruFocus

Volgens de All-in-one Screener, een Premium-functie van GuruFocus, zijn vijf dividendkoningaandelen met een hoog guru-eigendom vanaf de 13F-portefeuilledossiers van het derde kwartaal van 2022 Johnson & Johnson ( JNJ , financieel), Proctor & Gamble Co. ( PG , financieel), Coca-Cola Co. ( KO , financieel), AbbVie Inc. ( ABBV , financieel) en PepsiCo Inc. ( PEP , financieel).

AbbVie Inc. Persberichten

Allergan AES thetics benadert niet chirurgische esthetische behandelingen 360 om de resultaten voor de PAT iënt te verbeteren met een door DES kundigen geleid medisch onderwijssymposium op imcas 2023

Irvine, calif. , jan. 25, 2023 prnewswire allergan AES thetics, an abbvie company ( nyse abbv), onthulde vandaag op het 24 e internationale mastercourse on aging science ( imcas) wereldcongres haar immersieve ervaring ' ontdek je 360 '.

Juvéderm volux xc voor een betere definitie van de kaaklijn nu in het hele LAN d verkrijgbaar

Met juvéderm volux xc kunt u een niet chirurgische kaaklijnvergroting ondergaan in het kantoor van uw esthetische arts irvine, calif. , jan. 18, 2023 prnewswire vandaag kondigde allergan AES thetics, een abbvie bedrijf ( nyse abbv), de LAN gverwachte NAT ionale LAN cering aan van juvéderm volux xc.

Skinmedica LAN ceert even & correct

De resultaten zijn duidelijk een wetenschappelijk bewezen manier om hyperpigmentatie aan te pakken en de teint en textuur van de huid te verbeteren irvine, calif. , jan. 17, 2023 prnewswire vandaag kondigt allergan AES thetics, een abbvie company ( nyse abbv), de LAN cering aan van de LAN gverwachte skinmedica even & correct collectie.

Abbvie en immunome kondigen strategische samenwerking aan om meerdere nieuwe oncologische targets te ontdekken

North chicago, ill. & exton, pa. ( business wire ) abbvie ( nyse abbv) en immunome, inc. ( nasdaq imnm), een biofarmaceutisch bedrijf in een klinische fase dat zijn menselijke geheugencelplatform gebruikt voor het ontdekken en ontwikkelen van eersteklas antilichaamtherapieën, kondigde vandaag een wereldwijde samenwerkings en optieovereenkomst aan voor de ontdekking van maximaal 10 nieuwe antilichaam doelparen afkomstig van drie specifieke tumortypes met behulp van immunome' s ontdekkingsmotor.

U. s. fda keurt vraylar ( cariprazine) goed als aanvullende behandeling voor depressieve stoornis

Goedkeuring markeert vierde indicatie voor vraylar, ondersteund door bewezen werkzaamheid en bewezen verdraagbaarheid als aanvullende behandeling voor major depressive disorder ( mdd) met een antidepressieve therapie ( adt), met verbetering van symptomen in vergelijking met placebo adt ontworpen voor specifieke stemmingsstoornissen, vraylar is nu de eerste en enige gedeeltelijke agonist van dopamine en serotonine die door de fda is goedgekeurd voor de meest voorkomende vormen van depressie als aanvullende behandeling voor mdd en de behandeling van depressieve episoden die gepaard gaan met bipolaire i stoornis ongeveer één op de vijf volwassenen in de v. s. zal gedurende de hele periode van de mdd een depressie doormaken. s. zal tijdens zijn leven te maken krijgen met mdd, en velen van hen kunnen gedeeltelijk reageren op de behandeling met een adt north chicago, ill. , dec. 16, 2022 prnewswire abbvie ( nyse abbv) kondigde vandaag aan dat de amerikaanse food and drug administration ( fda) vraylar ( cariprazine) heeft goedgekeurd als aanvullende therapie bij antidepressiva voor de behandeling van depressieve stoornissen bij volwassenen.

Abbvie dient aanvullende nieuwe geneesmiddelenaanvraag in bij de amerikaanse fda ter ondersteuning van de nieuwe indicatie voor linzess ( linaclotide) voor functionele constipatie bij kinderen en adolescenten van 6 tot 17 jaar.

Als linaclotide wordt goedgekeurd, is het de eerste voorgeschreven therapie voor functionele constipatie bij kinderen en adolescenten van 6 tot 17 jaar 1 de indiening is gebaseerd op positieve gegevens uit fase 3 studies die aantonen dat linaclotide (72 MC g) resulteert in een toename van de frequentie van spontane stoelgang en een verbeterde consistentie van de ontlasting bij kinderen en adolescenten van 6 tot 17 jaar north chicago, ill. , dec. 16, 2022 prnewswire abbvie ( nyse abbv) heeft vandaag aangekondigd dat het een supplemental new drug application ( snda) voor linaclotide ( linzess ) heeft ingediend bij de u. s. food and drug administration ( fda) voor de behandeling van kinderen en adolescenten van 6 tot 17 jaar met functionele constipatie ( fc).

Abbvie voor het 10 e achtereenvolgende jaar opgenomen in de dow jones sustainability world index

Abbvie staat op de eerste plaats in de biotechsector bij de 2022 s& p corporate sustainability assessment north chicago, ill. , dec. 12, 2022 prnewswire abbvie ( nyse abbv) heeft vandaag aangekondigd dat het voor het tiende achtereenvolgende jaar is opgenomen in de dow jones sustainability world index ( djsi world) en dow jones sustainability north america index ( djsi north america).

Abbvie presenteert gegevens op de 64 e jaarlijkse bijeenkomst van de american society of hematology ( ash) ter evaluatie van epcoritamab ( duobody cd3 xcd20) voor b cel lymfomen.

Vier mondelinge presentaties gepresenteerd op ash benadrukken gegevens die het onderzoek naar epcoritamab evalueren voor de behandeling van recidief refractair ( r r) folliculair lymfoom, eerder onbehandeld folliculair lymfoom, r r diffuus groot b cel lymfoom en richtersyndroom north chicago, ill. , dec. 11, 2022 prnewswire abbvie ( nyse abbv) heeft vandaag gegevens aangekondigd van meerdere klinische onderzoeken waarin epcoritamab ( duobody cd3 xcd20), een onderzoeksonderhuids bispecifiek antilichaam, alleen of in combinatie wordt geëvalueerd voor de behandeling van PAT iënten met recidief refractair ( r r) folliculair lymfoom ( fl), eerder onbehandeld fl, r r diffuus groot b cel lymfoom ( dlbcl), evenals het richtersyndroom tijdens de 64 e jaarlijkse bijeenkomst van de amerikaanse vereniging voor hematologie ( ash).

Abbvie presenteert gegevens op de 64 e jaarlijkse bijeenkomst van de american society of hematology ( ash) voor onderzoekend navitoclax in combinatie met ruxolitinib voor jak remmer naïeve myelofibrosepatiënten.

Verkennende analyse van cohort 3 van de fase 2 studie refine, gepresenteerd in een mondelinge sessie op ash north chicago, ill. , dec. 10, 2022 prnewswire abbvie ( nyse abbv) heeft vandaag nieuwe gegevens aangekondigd van cohort 3 van haar fase 2 refine studie van het onderzoek navitoclax in combinatie met ruxolitinib in jak remmer naïeve PAT iënten met myelofibrose ( mf).

Abbvie presenteert gegevens op de 64 e jaarlijkse bijeenkomst van de amerikaanse vereniging voor hematologie ( ash) die de robuuste wetenschap over imbruvica ( ibrutinib) aanvult.

Bijgewerkte gegevens gepresenteerd op ash omvatten captivate en glow studies en real world evidence abstracts north chicago, ill. , dec. 10, 2022 prnewswire abbvie ( nyse abbv) kondigde vandaag nieuwe en bijgewerkte gegevens aan over klinische en real world studies in chronische lymfocytaire leukemie ( cll).