Apple Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
192,35 US$
Open:
191,09 US$
Vorige sluiten:
191,04 US$
Dagbereik:
190,92 US$ - 192,73 US$
Jaarbereik:
164,08 US$ - 199,62 US$
Winst per aandeel:
6,44
Koers-winstverhouding:
29,87
52 weken Prijsvork:
174,52 US$
Volume:
41.934.946,00 US$
Gemiddeld volume:
64.492.280,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Apple Inc.

Apple Inc. logo

Apple Inc. creëert, produceert en distribueert wereldwijd smartphones, desktopcomputers, tablets, wearables en aanverwante accessoires. Het levert ook verschillende ondersteunende diensten. Verder biedt het bedrijf iPhone, een reeks smartphones; Mac, een reeks pc’s; iPad, een reeks tablets voor meervoudig gebruik; AirPods Max, een paar draadloze hoofdtelefoons voor over het oor; en wearables, producten voor thuisgebruik en aanverwante producten, waaronder AirPods, Apple TV, Apple Watch, Beats-producten, HomePod en iPod touch. toegang tot miljoenen nummers; Apple Podcasts, een map met gratis audio-inhoud; iCloud, een clouddienst; en Apple TV, een video-abonnementsdienst, alsmede Apple Card, een creditcard met cashback".

Verder beschikt Apple over AppleCare-ondersteuning, online-opslag en diverse platforms zoals de App Store, waar klanten programma’s en digitale media zoals boeken, muziek, video, videogames en podcasts kunnen vinden en downloaden. Het biedt andere diensten zoals Apple Arcade, een doorlopende spelservice; Apple Music, dat toegang biedt tot een groot aantal muzieknummers; Apple Podcasts, een map met gratis geluidscontent; iCloud, een clouddienst; Apple TV, een video-abonnementsdienst, en Apple Card, een creditcard met cashback. Apple biedt een breed scala aan diensten die zijn afgestemd op de behoeften van consumenten, waaronder een vakkundige luisterervaring met radio, een op een abonnement gebaseerde nieuws- en tijdschriftendienst Apple News+, een selectie exclusieve originele content op Apple TV+, een Apple Card-creditcard en een handige cashless betaaldienst met Apple Pay. Daarnaast geeft het bedrijf zijn intellectuele eigendom in licentie aan verschillende marktsectoren, zoals het midden- en kleinbedrijf, het onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid. Apple Inc. werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Cupertino, Californië. Zij bieden apps van derden aan in de App Store en hun producten kunnen ook worden gekocht via hun eigen winkels, online winkels en via mobiele telefoonnetwerken, installateurs, detailhandelaren en secundaire dealers.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Consumentenelektronica
Ticker:
AAPL
CIK:
320193
ISIN:
US0378331005
Website:
https://www.apple.com
Telefoon:
408 996 1010
Herkomst:
United States
Medewerkers:
164.000

Apple Inc. Nieuws

Koop 3 februari-honden van de Dow, bekijk er 2 meer

Koop 3 februari-honden van de Dow, bekijk er 2 meer

Seeking Alpha

"De Dow® [voegt een aandeel toe] als het bedrijf een uitstekende reputatie heeft, duurzame groei laat zien en interessant is voor een groot aantal beleggers. Sectorvertegenwoordiging.is ook een overweging." - Dow Jones & Co. De 10 met het hoogste rendement zijn de Dogs of the Dow van februari: KO, CSCO, AMGN, CVX, DOW, IBM, INTC, MMM, WBA en VZ, met een gemiddeld jaarlijks rendement van 4,41%.

De resultaten van Apple vallen tegen, maar het aandeel stijgt toch

De resultaten van Apple vallen tegen, maar het aandeel stijgt toch

Zacks Investment Research

Een lichtpuntje in het verslag waren de inkomsten uit de diensten van Apple. Diensten, waaronder Apple Music, TV, News, Card en andere, leveren snel een belangrijke bijdrage aan het resultaat, en net op tijd

De verdiensten van Apple, Amazon en Big Tech begrijpen

De verdiensten van Apple, Amazon en Big Tech begrijpen

Zacks Investment Research

De contrasterende reacties van de markt op de kwartaalresultaten van de "Big 5 Tech Players" - Apple, Amazon, Alphabet, Meta & Microsoft - geven ons nuttige aanwijzingen over wat voor beleggers in deze megakapitalisten het belangrijkst is.

Apple Inc. Persberichten

Apple meldt resultaten eerste kwartaal

Cupertino, calif. ( business wire ) apple heeft vandaag de financiële resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal van het boekjaar 2023, dat eindigde op 31 DEC ember 2022. het bedrijf boekte een kwartaalomzet van 117,2 miljard dollar, een daling van 5 procent op jaarbasis, en een kwartaalwinst per verwaterd aandeel van 1,88 dollar.

Juniper research esim markt zal in 2023 wereldwijd meer dan 4 miljard dollar waard zijn, omdat apple innovatie de smartphonemarkt verstoort.

Basingstoke, england ( business wire ) uit een nieuw onderzoek van juniper blijkt dat de waarde van de wereldwijde esim markt zal stijgen van 4,7 miljard dollar in 2023 tot 16,3 miljard dollar in 2027. het nieuwe rapport biedt de meest uitgebreide analyse van de esims ( embedded sims) markt die momenteel beschikbaar is.

Apple kondigt grootste upgrade aan van prijzen in app store, met toevoeging van 700 nieuwe prijspunten

Cupertino, calif. ( business wire ) apple heeft vandaag de meest uitgebreide upgrade van de prijsmogelijkheden aangekondigd sinds de LAN cering van de app store , waardoor ontwikkelaars de beschikking krijgen over 700 extra prijspunten en nieuwe prijstools die het gemakkelijker maken om prijzen per app store LAN d of regio in te stellen, wisselkoerswijzigingen te beheren, en meer.

Apple introduceert apple music sing

Cupertino, calif. ( business wire ) apple heeft vandaag apple music sing aangekondigd, een spannende nieuwe functie waarmee gebruikers hun favoriete nummers kunnen meezingen met aanpasbare zang1 en realtime songteksten. apple music sing biedt meerdere tekstweergaven om fans te helpen de leiding te nemen, duetten uit te voeren, back up te zingen en meer allemaal geïntegreerd in de ongeëvenaarde lyrics ervaring van apple music. in combinatie met een steeds groter wordende catalogus met tientallen miljoenen van ' s werelds meest zingbare nummers, maakt apple music sing het voor iedereen leuk en gemakkelijk om mee te doen, waar en hoe dan ook.