American Airlines Group Inc.

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
11,44 US$
Open:
11,22 US$
Vorige sluiten:
11,28 US$
Dagbereik:
11,21 US$ - 11,49 US$
Jaarbereik:
10,86 US$ - 19,08 US$
Winst per aandeel:
0,71
Koers-winstverhouding:
16,11
52 weken Prijsvork:
13,38 US$
Volume:
29.270.536,00 US$
Gemiddeld volume:
33.462.041,00 US$

Bedrijfsprofiel voor American Airlines Group Inc.

American Airlines Group Inc. logo

American Airlines Group Inc. is via haar dochterondernemingen actief als netwerkluchtvaartmaatschappij. De maatschappij biedt geregelde luchtvervoersdiensten aan voor passagiers en vracht via haar hubs in Charlotte, Chicago, Dallas/Fort Worth, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, Phoenix en Washington D.C., alsook via partner gateways in Londen, Madrid, Seattle/Tacoma, Sydney en Tokio. Op 31 december 2021 had het bedrijf een vloot van 865 vliegtuigen. De maatschappij stond voorheen bekend als AMR Corporation en veranderde haar naam in december 2013 in American Airlines Group Inc. American Airlines Group Inc. is opgericht in 1930 en heeft haar hoofdkantoor in Fort Worth, Texas.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Luchtvaartmaatschappijen
Ticker:
AAL
CIK:
0000006201
ISIN:
US02376R1023
Website:
https://www.aa.com
Telefoon:
682 278 9000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
129.700

American Airlines Group Inc. Nieuws

American Airlines (AAL) winst over het vierde kwartaal: Een blik op de kerncijfers tegenover de ramingen

American Airlines (AAL) winst over het vierde kwartaal: Een blik op de kerncijfers tegenover de ramingen

Zacks Investment Research

Hoewel de top- en bottom-line cijfers voor American Airlines (AAL) een idee geven van hoe het bedrijf presteerde in het kwartaal dat eindigde in december 2022, kan het de moeite waard zijn om te kijken hoe sommige van de belangrijkste statistieken zich verhouden tot de ramingen van Wall Street en de waarden in het verleden.

Vrachtinkomsten American Airlines overschrijden $1.2B ondanks marktdaling

Vrachtinkomsten American Airlines overschrijden $1.2B ondanks marktdaling

FreightWaves

Het was een goed/slecht nieuws vierde kwartaal voor vracht bij American Airlines. Op het eerste gezicht daalden de vrachtinkomsten sterker dan in de rest van 2022, maar de opbrengsten bleven ruim boven de basislijn van vóór de pandemie en de maatschappij behaalde nog steeds de op één na beste vrachtomzet in haar geschiedenis.

David Vernon van Bernstein bespreekt zijn favoriete luchtvaartaandelen

David Vernon van Bernstein bespreekt zijn favoriete luchtvaartaandelen

CNBC Television

David Vernon, een senior transportanalist bij Bernstein, schuift aan bij 'Power Lunch' om te bespreken hoe u in luchtvaartmaatschappijen kunt handelen, wat de beste luchtvaartmaatschappijen zijn om nu te kopen, en de vraag naar reizen in tijden van recessie.

American Airlines: Weinig opwaartse beweging over als het vliegverkeer terugkeert naar het niveau van voor de pandemie.

American Airlines: Weinig opwaartse beweging over als het vliegverkeer terugkeert naar het niveau van voor de pandemie.

Seeking Alpha

Aandelen van luchtvaartmaatschappijen zijn de afgelopen maand snel gestegen nu de vooruitzichten voor de luchtvaart in 2023 weer volledig lijken terug te keren naar het niveau van voor de pandemie. Hoewel het recessierisico groot is, zetten beleggers zich schrap voor een brede "normalisering" van de luchtvaartsector.

American Airlines Group Inc. Persberichten

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen benoemen devon may tot financieel directeur

Derek kerr stapt aan het eind van het jaar uit cfo functie na LAN g gepland opvolgingsproces; kerr blijft bij american als vice voorzitter, president van american eagle en strategisch adviseur derek kerr stapt aan het eind van het jaar uit cfo functie na LAN g gepland opvolgingsproces; kerr blijft bij american als vice voorzitter, president van american eagle en strategisch adviseur

Nog steeds de enige amerikaanse luchtvaartmaatschappijen voor het tweede achtereenvolgende jaar opgenomen in de dow jones sustainability north america index

De luchtvaartmaatschappij heeft haar algemene score verbeterd en blijft de enige passagiersmaatschappij die in de index voorkomt de luchtvaartmaatschappij heeft haar algemene score verbeterd en blijft de enige passagiersmaatschappij die in de index voorkomt

Mgm resorts werkt samen met uso & american airlines voor salute to the troops in mandalay bay

Meer dan 100 gewonde krijgers en hun gasten bezoeken las vegas tijdens het weekend van veteranendag las vegas , nov. 3, 2022 prnewswire mgm resorts international ( nyse mgm) (" mgm resorts" of het " bedrijf") organiseert de united service organizations ( uso) experience salute to the troops, ter ere van meer dan 100 gewonde krijgers en hun gasten vanaf donderdag 10 november. 10. het vijfdaagse feest, dat nu voor het 12 e jaar plaatsvindt, vindt plaats in het nieuwe onderkomen van het mandalay bay resort & casino.

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen stuwen kankeronderzoek naar nieuwe hoogten met fondsenwervingscampagne

Luchtvaartmaatschappij LAN ceert campagne met stand up to cancer ( su2 c) en su2 c ambassadeur mandy moore mandy moore sluit zich aan bij american en su2 c om de fondsenwervingscampagne van dit jaar te LAN ceren met een video en teamleden van de luchtvaartmaatschappij. klanten verdienen american airlines aadvantage miles voor donaties aan su2 c tijdens de twee maanden durende campagne.